Solceller i Växjö

Välkommen att kontakta Solivo i Växjö för att få en kostnadsfri offert redan idag.

Solivo i Växjö

Har det blivit dags för dig och ditt hushåll i Växjö att skaffa solceller? Tillsammans med oss på Solivo får vi det att hända! Att investera i solceller är på mångas läppar och allt fler tar steget. Fördelarna är många och utrustningen är idag vassare än någonsin. Genom att investera i solceller sänker du dina elräkningar och får en större kontroll över din hushålls el. Välj själv om du vill använda dig av elen direkt, spara den till senare i batterier eller varför inte sälja överskottet för en slant? Du gör också miljön en tjänst genom att använda dig av solens strålar istället för traditionell el från andra källor. Vår personal utbildar dig i hur det fungerar och du får även en mobilapp där du kan följa din solproduktion.

Varmt välkommen att kontakta oss på Solivo för en gratis offert på solceller i Växjö!

Solpaneler i Växjö

Solpaneler har som sagt många fördelar och är en god investering. Förutom den smarta elen höjs också värdet på din fastighet, det är ytterligare en faktor att ha i beaktning. Genom att installera solpaneler skapar du en långsiktig trygghet för hushållets el. Våra välutbildade montörer ser till att du som kund får bästa möjliga upplägg och att allt går rätt till från start till mål. Solivo är en trovärdig aktör som vet vikten av ett ärligt och nära samarbete. Vi är måna om dig som kund och finns alltid ett samtal bort om frågor eller funderingar skulle uppstå. Skicka oss gärna ett meddelande här på hemsidan eller ring oss, så sätter vi igång och ger dig ett förslag på lösning inom kort.

Tjänster

Nyckelfärdig solenergi för dig i Växjö– oavsett tak och fastighetstyp. Vi på Solivo är din partner i solceller och batterilagring med trygghet och kompetens hela vägen. Alltid med småländskt driv och finurlighet.

Checkwatt i Växjö

En möjlighet att tjäna pengar på sitt batteri

Växjö, Smålands gröna hjärta, har alltid varit i framkant när det gäller hållbarhet. Med CheckWatts virtuella kraftverk, Currently, kan Växjöbor omvandla solens energi till el och samtidigt bidra till ett mer robust och hållbart elnät

Växjö + solpaneler + batterier = Framtidens energi

  • Lokal Avkastning: Genom att koppla upp dina solpaneler och batterier till Currently kan du dra full nytta av Växjös soltimmar och omvandla dem till både energi och ekonomisk avkastning.
  • Stärk Växjös Elnät: Ditt engagemang hjälper till att göra Växjös elnät mer stabilt och pålitligt, vilket gynnar hela staden.
  • Hållbarhet i Fokus: Växjö strävar efter att vara en förebild inom grön energi. Med solpaneler och batterier tar du aktiv del i den visionen.

Genom att atälla sin batterilagring till förfogande till Svenska Kraftnät kan det användas för att hålla frekvensen på 50hz som krävs för att förhindra Brown outs eller i värsta fall Black outs.

Effektiv solenergi i Växjö

Vi använder oss alltid av produkter och utrustning från kända varumärken och ser till att din solenergi ligger i linje med det senaste från branschen. Det går snabbt framåt och dagens solenergianläggningar är mer effektiva än någonsin och skapar mer energi från färre strålar. För absolut bästa effekt rekommenderar vi att solcellerna installeras i söderläge på ett hustak. Där exponeras de mest från solen, vilket leder till bästa möjliga produktion. Självklart kan du också installera dina solceller på annan plats. Våra kunniga montörer ser till att du får ut mest av solen efter just dina förutsättningar. Kontakta oss gärna för mer information.

Laddbox till elbilen i Växjö

Har du en laddbox i ditt hem? Äger du en elbil eller går du i tankar över att köpa en? Att ha en laddbox installerad är en investering i framtiden och säkrar effektiv laddning. Som elbilsägare är det ett självklart val att skapa förutsättningar för att snabbt och enkelt kunna ladda bilen. Även om infrastrukturen med laddstolpar längs vägarna utvecklas är det ännu inte lika tillförlitligt som att tanka med fossila bränslen. Vi erbjuder laddboxar i Växjö där du tryggt kan ladda bilen hemma. Förloppet kan du följa i en smart mobilapp. Vill du veta mer om våra laddboxar? Kontakta oss gärna på telefon eller via formuläret här på sidan.

Kvalitet hela vägen

Välkända varumärken

Möt Solivo i Växjö

Michael Holmberg