Solceller i Linköping

Välkommen att kontakta Solivo i Linköping för att få en kostnadsfri offert redan idag.

Solivo i Linköping

Våra medarbetare i Linköping brinner för solenergi och ligger i framkant. Allt fler svenskar satsar på förnybar energiförsörjning och egenproducerad el, där finns vi på Solivo där för dig och hjälper till att ställa om till solenergi. Solenergi är både miljövänligt och kostnadseffektivt, det är en win-win helt enkelt. Du kan välja att använda din insamlade energi direkt, spara den tills senare eller sälja den tillbaka till elnätet. Vår personal är kontinuierligt utbildade inom det senaste i branschen och guidar dig fram till bästa möjliga lösning för just dig. Vi utbildar dig i hur det fungerar och introducerar dig för en mobilapp där du sedan kan följa din elproduktion i realtid.

Kontakta Solivo i Linköping redan idag för en offert – helt gratis.

Tjänster

Nyckelfärdig solenergi för dig i Linköping – oavsett tak och fastighetstyp. Vi på Solivo är din partner i solceller och batterilagring med trygghet och kompetens hela vägen. Alltid med småländskt driv och finurlighet.

Solpaneler i Linköping

Solpaneler är som nämnt ovan en både lönsam och sund investering. Tack vare solpaneler på villan, företaget eller lantbruket både sänker du räkningarna och hjälper klimatet. I regel brukar panelerna placeras på taket, men det går lika bra på andra solbeprydda platser. Med hjälp av solpaneler i Linköping kan du skapa energi till hemmet, bilen och företaget – möjligheterna är gränslösa. Solpaneler blir allt mer populära och efterfrågan hos våra kunder växer dagligen.

Vi har varit med länge i branschen och kan alla olika typer av tak och material – med oss får du rätt förutsättningar. Varmt välkommen att kontakta oss för en snabboffert på solpaneler i Linköping!

Komplett nyckelfärdigt system för dig i Linköping

Tjäna pengar på ditt batteri med Checkwatt i Linköping

En Lönsam Investering i Framtiden
Linköping, en stad känd för sin tekniska innovation, har nu möjligheten att bli en pionjär inom solenergi och samtidigt dra nytta av ekonomiska fördelar. Med CheckWatts virtuella kraftverk, Currently, kan Linköpingsbor inte bara bidra till ett grönare elnät, utan också tjäna pengar på sin investering.

Investera i en solcellsanläggning med batteri

Lönsam Solkraft: Genom att koppla dina solpaneler och batterier till Currently kan du inte bara omvandla Linköpings soltimmar till energi, utan också se en attraktiv ekonomisk avkastning.
Stärk Linköpings elnät och din plånbok: Ditt bidrag till elnätets stabilitet belönas inte bara med en känsla av att göra gott, utan också med konkret ekonomisk ersättning.
Framtidens Energi är Här och Nu: Linköping har alltid varit i framkant av teknik. Nu kan staden också leda vägen inom lönsam solenergi.

Effektiv solenergi i Linköping

Solceller har alltid varit ett bra alternativ för elförsörjning i hemmet. Det har blivit än mer tydligt nu när energipriserna ökat i samhället. Med solceller installerade på taket i Linköping både sänker du kostnaderna och bidrar till ett mer hållbart klimat. För att få bästa möjliga utväxling på solcellerna rekommenderar vi att placera dem i sydligt läge på taket. Det går såklart att använda dem i andra riktningar också om möjligheten inte finns.

Snabbt och Lokalt

Laddbox i Linköping till din bil

Allt fler köper elbil och den totala mängden ökar dag för dag i Sverige. I takt med detta har efterfrågan på laddning såklart också växt. Är du elbilsägare är en laddstolpe hemma i Linköping ett självklart val. Även om fler och fler laddstationer byggs längs vägarna är det skönt och pålitligt att ladda bilen på hemmaplan. Solivo tillhandahåller några av de populäraste laddboxarna på markanden som också kan integreras med din solenergi. Våra laddboxar i Linköping går att använda till samtliga elbilar och garanterar effektiv laddning. Du kan följa din bils laddning i en smidig mobilapp.

Kvalitet hela vägen

Välkända varumärken

Möt Johan i Linköping

Johan Cernvall