Solceller i Göteborg

Välkommen att kontakta Solivo i Göteborg för att få en kostnadsfri offert redan idag.

Solivo i Göteborg

På Solivo brinner vi för solenergi och alla möjligheter som kommer med det. Vi vill erbjuda solenergi till våra kunder i Göteborg genom smarta och effektiva lösningar. Solenergi har gått från en trend till en given energikälla för många i vårt samhälle. Vi hjälper dig att ta klivet och ger dig bästa möjliga förutsättningar för en hållbar och effektiv energiförsörjning. Solenergi är inte bara klimatsmart utan också kostnadseffektivt. Du producerar din egen el och kan själv välja om du vill använda den, sälja den eller spara den i batteri. Vår personal är väl insatt i utvecklingen och arbetar med den senaste tekniken och ger dig vad du behöver. Vi utbildar dig i hur det fungerar, sedan kan du följa din elproduktion genom en mobilapp.

Varmt välkommen till Solivo i Göteborg för en kostnadsfri offert.

Tjänster

Nyckelfärdig solenergi för dig i Göteborg – oavsett tak och fastighetstyp. Vi på Solivo är din partner i solceller och batterilagring med trygghet och kompetens hela vägen. Alltid med småländskt driv och finurlighet.

Tjäna pengar på ditt batteri med Checkwatt i Göteborg

I Göteborg, en stad känd för sin innovation och hållbarhet, har finns nu en möjlighet att bidra till ett grönare och mer stabilt elnät. Med CheckWatts virtuella kraftverk, Currently, kan man i Göteborg koppla upp sina solpaneler, batterilager, vindkraftverk och elbilsladdare för att tillsammans skapa en starkare och mer hållbar energiframtid. Som Partner med Checkwatt kan Solivo hjälpa er hela vägen.

Varför solpaneler och batterier i Göteborg?

  • Optimerad Avkastning: Genom att ansluta dina solpaneler och batterier till Currently kan du maximera din avkastning. Solens strålar över Göteborg kan omvandlas till ren energi och ekonomisk vinst. I skrivandets stund är det få investeringar som kan ge samma avkastning.
  • Bidra till Lokal Stabilitet: Ditt bidrag hjälper till att stabilisera Göteborgs elnät, vilket gynnar hela staden.
  • Förnybar Framtid: Göteborg siktar på att vara en ledare inom hållbarhet. Med solpaneler och batterier tar du ett steg närmare den visionen.

Effektiv solenergi i Göteborg

Med solceller i Göteborg kan du trygga elförsörjningen i ditt hushåll. När elpriserna ökar mer och mer är egen elproduktion i form av solenergi en ypperlig lösning. Med solceller får du mer pengar över till annat samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid. Solceller bör placeras i söderläge för bästa möjliga effekt, då mest soltimmar i regel kommer där. Självklart går det också att placera utrustningen på annat sätt om möjlighet inte finns. Dagens solceller är mer effektiva än någonsin och skapar mer energi av mindre sol.

Snabbt och Lokalt

Laddbox till elbilen

Elbilar tar allt större delar av marknaden och vi går mot ett mer fossilfritt samhälle. För att på bästa sätt kunna nyttja din elbil behöver du en egen laddbox i Göteborg hemmavid. Vi på Solivo tillhandahåller laddboxar av hög kvalitet där du också kan integrera din solenergi. Våra laddboxar är kompatibla med alla elbilar som finns på marknaden. Du kan också följa din laddning i en mobilapp.

Kvalitet hela vägen

Välkända varumärken

Möt Elliot i Göteborg

Elliot Wik

Solenergikonsult