SOLCELLER I GÖTEBORG

På Solivo brinner vi för solenergi och alla möjligheter som kommer med det. Vi vill erbjuda solenergi till våra kunder i Göteborg genom smarta och effektiva lösningar. Solenergi har gått från en trend till en given energikälla för många i vårt samhälle. Vi hjälper dig att ta klivet och ger dig bästa möjliga förutsättningar för en hållbar och effektiv energiförsörjning. Solenergi är inte bara klimatsmart utan också kostnadseffektivt. Du producerar din egen el och kan själv välja om du vill använda den, sälja den eller spara den i batteri. Vår personal är väl insatt i utvecklingen och arbetar med den senaste tekniken och ger dig vad du behöver. Vi utbildar dig i hur det fungerar, sedan kan du följa din elproduktion genom en mobilapp.

Varmt välkommen till Solivo i Göteborg för en kostnadsfri offert.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I GÖTEBORG

  Solpaneler i Göteborg har stora ekonomiska och klimatmässiga fördelar. Du både sänker elräkningarna och bidrar till minskad negativ påverkan på klimatet genom att installera solpaneler på ditt hem. För att få ut mesta möjliga solenergi bör du placera solpanelerna på taket. Tekniken går snabbt framåt och det ska sägas att du även kan placera utrustningen i andra riktningar och platser, men taket är det främsta eftersom det i regel är flest soltimmar där.

  Vår personal på Solivo i Göteborg har lång erfarenhet i branschen och vet vad som gäller. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar, oavsett tak eller material. Hör av dig för en snabboffert!

  VI FINNS PÅ INSTAGRAM

  Tjäna pengar på ditt batteri med Checkwatt i Göteborg

  I Göteborg, en stad känd för sin innovation och hållbarhet, har finns nu en möjlighet att bidra till ett grönare och mer stabilt elnät. Med CheckWatts virtuella kraftverk, Currently, kan man i Göteborg koppla upp sina solpaneler, batterilager, vindkraftverk och elbilsladdare för att tillsammans skapa en starkare och mer hållbar energiframtid. Som Partner med Checkwatt kan Solivo hjälpa er hela vägen.

  Varför solpaneler och batterier i Göteborg?

  • Optimerad Avkastning: Genom att ansluta dina solpaneler och batterier till Currently kan du maximera din avkastning. Solens strålar över Göteborg kan omvandlas till ren energi och ekonomisk vinst. I skrivandets stund är det få investeringar som kan ge samma avkastning.
  • Bidra till Lokal Stabilitet: Ditt bidrag hjälper till att stabilisera Göteborgs elnät, vilket gynnar hela staden.
  • Förnybar Framtid: Göteborg siktar på att vara en ledare inom hållbarhet. Med solpaneler och batterier tar du ett steg närmare den visionen.

  Currentlys roll i Göteborg

  CheckWatts virtuella kraftverk, Currently, samlar och optimerar energi från solpaneler, batterilager och andra flexibla resurser runt om i Göteborg. Tillsammans kan vi erbjuda viktiga supporttjänster till Svenska kraftnät, vilket gynnar hela staden. Som Göteborgare har du chansen att göra en verklig skillnad. Genom att investera i solpaneler och batterier och ansluta dem till Currently bidrar du inte bara till Göteborgs elnät, utan till hela Sverige. Och som tack för ditt bidrag får du ekonomisk ersättning från Svenska kraftnät.

  Fördelar med Currently

  • För Husägare: Genom att investera i solpaneler och batterier kan du dra nytta av Göteborgs soliga dagar och omvandla dem till ekonomisk avkastning.
  • För Elmarknadsaktörer: Med större flexibilitet kan vi minska kostnaderna för Göteborgs elnät och skapa ett mer effektivt elsystem.
  • För Göteborg som Helhet: Ett starkare elnät innebär en ljusare och grönare framtid för alla invånare.

  NÅGRA EXEMPEL I DIN NÄRHET

  Att producera egen el hemma har aldrig varit enklare med solpaneler. Vi vill göra omställningen så smidig för dig som möjligt med våra tjänster i Göteborg. Alla våra tjänster anpassas utefter kundens behov. Varje installation behöver särskilda anpassningar för bästa resultat. Vår personal är välutbildade och arbetar med marknadsledande varumärken för att säkerställa bästa möjliga resultat. Låt oss hjälpa dig!

  VILLA GÖTEBORG

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE HÄRRYDA

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA PARTILLE

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA FRÖLUNDA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA GÖTEBORG

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE HÄRRYDA

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA PARTILLE

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA FRÖLUNDA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I GÖTEBORG

  Med solceller i Göteborg kan du trygga elförsörjningen i ditt hushåll. När elpriserna ökar mer och mer är egen elproduktion i form av solenergi en ypperlig lösning. Med solceller får du mer pengar över till annat samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid. Solceller bör placeras i söderläge för bästa möjliga effekt, då mest soltimmar i regel kommer där. Självklart går det också att placera utrustningen på annat sätt om möjlighet inte finns. Dagens solceller är mer effektiva än någonsin och skapar mer energi av mindre sol.

  LADDBOX TILL ELBILEN SNABBT OCH LOKALT

  Elbilar tar allt större delar av marknaden och vi går mot ett mer fossilfritt samhälle. För att på bästa sätt kunna nyttja din elbil behöver du en egen laddbox i Göteborg hemmavid. Vi på Solivo tillhandahåller laddboxar av hög kvalitet där du också kan integrera din solenergi. Våra laddboxar är kompatibla med alla elbilar som finns på marknaden. Du kan också följa din laddning i en mobilapp.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I GÖTEBORG

  Innan du installerar dina solpaneler är det en bra idé att se över ditt tak. Vi samarbetar med en takläggare i Göteborg och kan se till att ditt tak är redo för installation. Skulle det behöva göras reparationer eller ett takbyte är det en bra idé att göra det innan eller i samband med montering. På det sättet behöver du inte plocka bort panelerna i onödan. Vår samarbetspartner är i nära samarbete med oss och vi erbjuder en helhetslösning för dig i Göteborg.

  MÖT PONTUS OCH ELLIOT I GÖTEBORG

  PONTUS WIK

  Solenergikonsult

  ELLIOT WIK

  Solenergikonsult