SOLCELLER I LINKÖPING

Våra medarbetare i Linköping brinner för solenergi och ligger i framkant. Allt fler svenskar satsar på förnybar energiförsörjning och egenproducerad el, där finns vi på Solivo där för dig och hjälper till att ställa om till solenergi. Solenergi är både miljövänligt och kostnadseffektivt, det är en win-win helt enkelt. Du kan välja att använda din insamlade energi direkt, spara den tills senare eller sälja den tillbaka till elnätet. Vår personal är kontinuierligt utbildade inom det senaste i branschen och guidar dig fram till bästa möjliga lösning för just dig. Vi utbildar dig i hur det fungerar och introducerar dig för en mobilapp där du sedan kan följa din elproduktion i realtid.

Kontakta Solivo i Linköping redan idag för en offert – helt gratis.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I LINKÖPING

  Solpaneler är som nämnt ovan en både lönsam och sund investering. Tack vare solpaneler på villan, företaget eller lantbruket både sänker du räkningarna och hjälper klimatet. I regel brukar panelerna placeras på taket, men det går lika bra på andra solbeprydda platser. Med hjälp av solpaneler i Linköping kan du skapa energi till hemmet, bilen och företaget – möjligheterna är gränslösa. Solpaneler blir allt mer populära och efterfrågan hos våra kunder växer dagligen.

  Vi har varit med länge i branschen och kan alla olika typer av tak och material – med oss får du rätt förutsättningar. Varmt välkommen att kontakta oss för en snabboffert på solpaneler i Linköping!

  Solpaneler, Batteri + Checkwatt i Linköping

  En Lönsam Investering i Framtiden

  Linköping, en stad känd för sin tekniska innovation, har nu möjligheten att bli en pionjär inom solenergi och samtidigt dra nytta av ekonomiska fördelar. Med CheckWatts virtuella kraftverk, Currently, kan Linköpingsbor inte bara bidra till ett grönare elnät, utan också tjäna pengar på sin investering.

  Investera i en solcellsanläggning med batteri

  • Lönsam Solkraft: Genom att koppla dina solpaneler och batterier till Currently kan du inte bara omvandla Linköpings soltimmar till energi, utan också se en attraktiv ekonomisk avkastning.
  • Stärk Linköpings elnät och din plånbok: Ditt bidrag till elnätets stabilitet belönas inte bara med en känsla av att göra gott, utan också med konkret ekonomisk ersättning.
  • Framtidens Energi är Här och Nu: Linköping har alltid varit i framkant av teknik. Nu kan staden också leda vägen inom lönsam solenergi.

  Currentlys ekonomiska fördel i Linköping

  CheckWatts Currently samlar energi från solpaneler, batterilager och andra resurser i Linköping. Tillsammans kan vi erbjuda värdefulla tjänster till Svenska kraftnät, vilket inte bara stärker staden utan också ger dig möjligheten att tjäna pengar på din investering.

  Vad betyder detta för Linköping?

  • För Bostadsägare: Din investering i solpaneler och batterier blir snabbt lönsam tack vare de ekonomiska fördelarna med Currently.
  • För Elnätsoperatörer: Med ökad kapacitet och flexibilitet kan vi tillsammans minska driftkostnaderna för Linköpings elnät.
  • För Linköping Samhälle: Ett starkare elnät innebär en ljusare framtid, både ekologiskt och ekonomiskt.

  Som invånare i Linköping har du nu chansen att göra en investering som inte bara gynnar staden, utan också din ekonomi. Genom att investera i solpaneler och batterier och koppla upp dem till Currently bidrar du till Linköpings elnät och får samtidigt ekonomisk ersättning från Svenska kraftnät.

  NÅGRA EXEMPEL KRING LINKÖPING

  Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att ställa om till förnybar energi. Att installera solpaneler i Linköping ska vara okomplicerat och gå fort. Med det sagt tar vi inga genvägar utan ser alltid till att göra en noggrann planering utefter dina förutsättningar. Tillsammans tar vi fram bästa möjliga solceller för ditt hem. Solivo arbetar med marknadsledande varumärken och samtliga installationer görs av våra proffsiga montörer. Se till att skaffa solceller i Linköping redan idag!

  VILLA LINKÖPING

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE LINGHEM

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA MANTORP

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA LJUNGSBRO

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA LINKÖPING

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE LINGHEM

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA MANTORP

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA LJUNGSBRO

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I LINKÖPING

  Solceller har alltid varit ett bra alternativ för elförsörjning i hemmet. Det har blivit än mer tydligt nu när energipriserna ökat i samhället. Med solceller installerade på taket i Linköping både sänker du kostnaderna och bidrar till ett mer hållbart klimat. För att få bästa möjliga utväxling på solcellerna rekommenderar vi att placera dem i sydligt läge på taket. Det går såklart att använda dem i andra riktningar också om möjligheten inte finns.

  LADDBOX I LINKÖPING TILL DIN ELBIL

  Allt fler köper elbil och den totala mängden ökar dag för dag i Sverige. I takt med detta har efterfrågan på laddning såklart också växt. Är du elbilsägare är en laddstolpe hemma i Linköping ett självklart val. Även om fler och fler laddstationer byggs längs vägarna är det skönt och pålitligt att ladda bilen på hemmaplan. Solivo tillhandahåller några av de populäraste laddboxarna på markanden som också kan integreras med din solenergi. Våra laddboxar i Linköping går att använda till samtliga elbilar och garanterar effektiv laddning. Du kan följa din bils laddning i en smidig mobilapp.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I LINKÖPING

  När det är dags för installation av solpaneler i Linköping ser vi alltid till att göra en grundlig inspektion av taket med hjälp av takläggare. Det här gör vi för att upptäcka eventuella fel eller behov av byte innan vi installerar panelerna. För att slippa plocka ner solpanelerna i onödan är det en bra idé att utföra eventuella reparationer eller takbyten innan installation. Tack vare samarbetet med takläggare i Linköping kan vi erbjuda taktjänster och installation av solpaneler samtidigt. Våra takläggare ser till att helheten fungerar.

  MÖT JOHAN I LINKÖPING

  JOHAN CERNVALL

  Solenergikonsult