Solceller i Oskarshamn

Välkommen att kontakta Solivo i Oskarshamn för att få en kostnadsfri offert redan idag.

Solivo i Oskarshamn

Att installera solceller är idag standard i många svenska hem, så också i Oskarshamn. Är du nyfiken på hur just ditt hem kan gagnas av solenergi? Vi på Solivo guidar dig hela vägen från projektering till färdig installation. Vår kunniga personal berättar gärna mer om solceller och alla dess fördelar. Förutom att du skapar egen el till hemmet och sänker elräkningen bidrar du också till ett hållbart klimat. Att använda sig av solenergi är verkligen en win-win.

Kontakta gärna oss på Solivo i Oskarshamn för en gratis offert på solceller till ditt hem.

Tjänster

Nyckelfärdig solenergi för dig i Oskarshamn – oavsett tak och fastighetstyp.

Komplett nyckelfärdigt system för dig i Oskarshamn

Solpaneler i Oskarshamn

Vi använder oss utav moderna solpaneler från kända varumärken. Mycket har hänt de senaste åren tekniskt och idag kan vi förvänta oss betydligt mer el än tidigare från panelerna. Du kan därmed känna dig ännu tryggare i att investera med vetskapen om att el kommer att finnas. Solpanelernas energi kan du sedan använda direkt i hemmet, spara till senare i batterier eller sälja tillbaka till elnätet för en vinst. För att få ut det mesta möjliga brukar solpaneler vanligtvis placeras i söderläge på ett hustak. Där når flest solstrålar fram, vilket ger bäst underlag för att skapa el. Givetvis kan du skapa god elförsörjning även genom andra typer av installationer. Våra montörer skapar bästa möjliga lösning för dig.

Effektiv solenergi i Oskarshamn

Med hjälp av solceller tar du kontroll över din egen elförbrukning på ett konkret sätt. Vi ser en tydlig uppgång i samhället och intresset är högt. Det är därför viktigt att välja en kompetent och trovärdig aktör i uppsjön av solenergiföretag som finns idag. Solivo har långvarig erfarenhet och arbetar alltid nära kunden i ett öppet och ärligt samarbete. Med oss i båten kan du vara säker på att saker och ting går rätt till. Hela vägen från projektstart till effektiv solenergi i många år framöver.

smart och lokalt

Laddbox till elbilen I Oskarshamn

Utöver solenergi erbjuder vi på Solivo också laddboxar till din elbil i Oskarshamn. Att ha effektiv laddning är ett måste för alla elbilsägare och en självklar investering. Tillgången till laddning längs vägarna byggs ut och blir bättre och bättre, men att ha en stadig grund i hemmet är ändå en förutsättning för att få ut det mesta av din elbil. Vi tillhandahåller en av marknadens mest populära laddboxar, som laddar snabbt och effektivt. Laddboxen kommer med en smidig mobilapp där du kan följa laddningen i realtid.

Kvalitet hela vägen

Välkända varumärken i Oskarshamn

Möt Solivo i Oskarshamn

Michael Holmberg