Solceller i Motala

Välkommen att kontakta Solivo i Motala för att få en kostnadsfri offert redan idag.

Solivo i Motala

Solivo har långvarig erfarenhet av solenergi och hjälper dig som kund i Motala att komma igång. Många går idag i tankarna att ställa om till solenergi. Vilket inte är konstigt med tanke på hur elpriserna ändrats och hur hållbarhetsaspekten blivit en självklarhet. Sammantaget är solenergi en holistiskt bra lösning både för plånbok och planet. Din el kan du sedan välja att använda direkt i hemmet, sälja vidare den till elnätet eller spara den tills vidare i batterier. Du kan alltså till och med tjäna en slant på din solenergi i Motala.

Vi på Solivo strävar alltid efter att vara i framkant och hänger med i det allra senaste inom branschen. Låt oss hjälpa dig ställa om till solenergi, tillsammans hjälper vi dig fram till bästa möjliga lösning.

Tjänster

Nyckelfärdig solenergi för dig i Motala – oavsett tak och fastighetstyp. Vi på Solivo är din partner i solceller och batterilagring med trygghet och kompetens hela vägen. Alltid med småländskt driv och finurlighet.

Solpaneler i Motala

Det är lönsamt att investera i solpaneler. Genom att installera solpaneler på villan, företaget eller lantbruket i Motala sänker du energiräkningarna och bidrar till en bättre miljö. Vanligtvis monteras solpaneler på hustak för största möjliga exponering från solen. Det är väldigt populärt att installera solpaneler och allt fler ser fördelarna varje dag. Förutom att spara pengar är den klimatsmarta aspekten viktig för många. Vi på Solivo har långvarig erfarenhet från montering och installation av solpaneler i alla möjliga former. I ser till att du får bästa möjliga förutsättningar utefter din situation. Ingen installation är den andra lik.

Effektiv solenergi i Motala

Att installera solceller skyddar dig mot snabba höjningar i elpriser och ger dig en stabil grund. Du får kontroll över din energiförsörjning på ett helt nytt sätt och kan kontrollera kostnaderna på ett helt annat sätt än tidigare. Utöver det bidrar du till en mer hållbar framtid. Fördelarna är många och populariteten för energiformen växer för varje dag. För att få ut mesta möjliga effekt av dina solceller i Motala rekommenderar vi att placera utrustningen i söderläge på ett tak. Givetvis kan du använda solceller på andra platser också och skapa mycket el.

Hör gärna av dig om du vill veta mer och få en offert på solceller i Motala!

Effektiv laddning

Laddbox till elbilen i Motala

Vi erbjuder inte bara solceller utan tillhandahåller också några av marknadens allra vassaste laddboxar. Du som kund i Motala kan säkra laddningen av elbilen med en laddbox från oss. Allt fler köper elbil av både miljöskäl och kostnadsskäl. Bensin och diesel är på utgång och det är för många självklart att istället satsa på eldrivet. För att det ska fungera krävs dock tillgång till effektiv och regelbunden laddning. Därför är en laddbox ett givet köp till varje hem där en elbil finns. Våra laddboxar kan integreras med din solenergianläggning och är kompatibla med samtliga bilmärken och modeller på marknaden. Du kan följa laddningen i realtid i en mobilapp. Vill du veta mer? Hör av dig!

Kvalitet hela vägen

Välkända varumärken i Motala

Möt Johan i Motala

Johan Cernvall