Solceller i Ljungby

Välkommen att kontakta Solivo i Ljungby för att få en kostnadsfri offert redan idag.

Solivo i Ljungby

Solivo har gedigen erfarenhet och är en trygg aktör inom solceller i Ljungby. Många väljer idag att investera i solenergi för att få en långsiktig och trygg form av energi till hushållet. Du kan använda energin från dina solceller på en rad olika sätt och förutom att använda den direkt i hemmet också spara den via batteri till senare, eller varför inte sälja den tillbaka till elnätet för en slant? I Solivo får du inte bara solenergi av hög kvalitet, du får också förstklassig service och ett passionerat företag som ligger i framkant. Vi utbildar dig i hur det fungerar och introducerar dig också för en app där du kan följa din solproduktion.

Kontakta oss gärna för mer information och en kostnadsfri offert.

Tjänster

Nyckelfärdig solenergi för dig i Ljungby – oavsett tak och fastighetstyp. Vi på Solivo är din partner i solceller och batterilagring med trygghet och kompetens hela vägen. Alltid med småländskt driv och finurlighet.

Solpaneler i Ljungby

Solpaneler är en sund och lönsam investering. Genom att installera solpaneler hemma i Ljungby sparar du pengar på energiräkningarna och bidrar samtidigt till en hållbar framtid. Solpaneler monteras vanligen på taket där de exponeras för mest sol. Det går också att installera på andra platser om förutsättningarna inte är optimala på taket. Vi har genom åren utfört alla typer av installationer och hjälper dig att hitta rätt lösning. Allt fler ställer om till solenergi, kanske är det dags för dig att slå till också? Varmt välkommen att kontakta oss på Solivo i Ljungby för solpaneler i världsklass.

Effektiv solenergi i Ljungby

Idag kan vi förvänta oss mer energi från solen än någonsin tidigare. Tekniken går snabbt framåt och dagens solceller producerar mer från mindre sol. För bästa möjliga elproduktion rekommenderas det att placera solenergianläggningen på ett hustak i söderläge. Där råder i regel flest soltimmar, vilket ger bästa möjliga underlag. Skulle det inte vara möjligt går det såklart att få god effekt även genom andra installationer. Våra kunniga montörer har varit med länge och har utfört alla möjliga typer av uppsättningar. Vi ser fram emot att ta oss an just ditt hem! Kontakta oss gärna, så tar vi fram en personlig offert utformad efter ditt hem.

Snabbt och Enkelt

Laddbox till elbilen i Ljungby

Utöver solenergilösningar erbjuder vi på Solivo också laddboxar till våra kunder. Som elbilsägare är det en självklarhet att ha en smart laddlösning i garaget eller på uppfarten. Våra laddboxar är från kända varumärken och garanterar effektiv laddning och gör din bil startklar i alla lägen. Laddningen kan du sedan följa i en smart mobilapp. Behöver du en laddbox till hemmet i Ljungby? Vi hjälper dig!

Kvalitet hela vägen

Välkända varumärken i Ljungby

Möt Solivo i Ljungby

Michael Holmberg