Solceller i Kalmar

Välkommen att kontakta Solivo i Kalmar för att få en kostnadsfri offert redan idag.

Solivo i Kalmar

Är du intresserad av solceller till hemmet i Kalmar? Vi hjälper dig att komma igång snabbt och säkert med utrustning av högsta kvalitet. Vår välutbildade personal ser till att du får bästa möjliga solenergianläggning efter ditt hems förutsättningar. Solivo är verksamma i stora delar av södra Sverige och är en trovärdig aktör i branschen. Anledningarna till att investera i solceller är många. Förutom att du sparar pengar på elräkningarna och skapar egen el bidrar du också till ett mer hållbart klimat. Tekniken har gått snabbt framåt och dagens solceller producerar mer el än tidigare, vilket gör energislaget till ett självklart alternativ för dig i Kalmar. Vår personal utbildar dig i hur allt fungerar och vad du behöver tänka på. Du kan efter installation följa din egen elproduktion i realtid genom en smart mobilapplikation vi introducerar dig för.

Varmt välkommen att kontakta Solivo i Kalmar för en kostnadsfri offert!

Tjänster

Nyckelfärdig solenergi för dig i Kalmar – oavsett tak och fastighetstyp. Vi på Solivo är din partner i solceller och batterilagring med trygghet och kompetens hela vägen. Alltid med småländskt driv och finurlighet.

Solpaneler i Kalmar

Det finns alltså många anledningar till att byta till solpaneler i Kalmar. För att få ut det allra mesta av din anläggning rekommenderar vi att du placerar solpanelerna på hustaket i söderläge. Det är nämligen där flest soltimmar råder. Skulle det inte vara möjligt finns det självklart otaliga andra lösningar. Genom åren har vi sett det mesta och kan därför hjälpa dig med finurliga lösningar för mesta möjliga exponering från solen. Vi skissar gärna på en kostnadsfri offert för dig, där vi ger dig ett smart upplägg efter dina förutsättningar.

Effektiv solenergi i Kalmar

Elräkningarna stiger i rasande takt och vikten av andra energislag har därför blivit än mer tydlig. När både ekonomin och klimatet förordar solceller är valet självklarare än någonsin. Med moderna solceller på taket hemma i Kalmar kan du skapa egen energi du antingen kan använda direkt, spara till senare genom batterier eller sälja tillbaka till elnätet. Vi använder oss utav utrustning från ledande varumärken i branschen och ser till att du får bra grejer på taket.

Snabbt och lokalt

Laddbox till elbilen i Kalmar

Kanske har du skaffat elbil eller är det på gång? Att ha en effektiv laddbox i hemmet är då ett måste. Vi tillhandahåller utöver solenergi också laddboxar från branschledande varumärken, där du snabbt och enkelt kan ladda bilen hemma i Kalmar. Se till att trygga ditt hem och framtidssäkra garaget för framtida eller nutida fordon. Du kan följa din laddning i realtid genom en mobilapp som ingår med våra laddbox. Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss genom formuläret här på sidan, via mail eller telefon. Vi hörs!

Kvalitet hela vägen

Välkända varumärken i Kalmar

Möt Solivo i Kalmar