Solceller i Alingsås

Välkommen att kontakta Solivo i Alingsås för att få en kostnadsfri offert redan idag.

Solivo i Alingsås

Våra erfarna montörer har full koll på solenergi i Alingsås. Allt fler i Sverige ser det som en självklar investering att skapa förutsättningar för det i hemmet. Utöver hållbarhetsfaktorn och miljövänliga aspekter är det också en väldigt ekonomiskt fördelaktigt elform – solens strålar är ju gratis. Det finns många sätt att ta vara på solenergin på. Du kan antingen använda energin direkt, sälja den eller spara den till senare i batterier. Vår personal följer med i trenderna och är alltid uppdaterade på det senaste i branschen. Det går fort framåt. Det är viktigt för oss, då solenergin är den enda resursen vi har som inte påverkar klimatet negativt. Allt vi behöver för att hjälpa dig är ditt förtroende. Självklart utbildar vi dig i hur det fungerar, samt inkluderar en app där du kan följa din elproduktion

Kontakta gärna Solivo i Alingsås för en kostnadsfri offert redan idag!

Tjänster

Nyckelfärdig solenergi för dig i Alingsås – oavsett tak och fastighetstyp. Vi på Solivo är din partner i solceller och batterilagring med trygghet och kompetens hela vägen. Alltid med småländskt driv och finurlighet.

Solpaneler i Alingsås

Solpaneler är en lönsam och sund investering. Med hjälp av solpaneler på villa, företag och inom lantbruk både sänker du energiräkningarna och bidrar till en bättre miljöpåverkan. I regel placeras solpaneler på taket för bästa möjliga exponering och insamling av solens stålar. Med hjälp av solpaneler kan du driva ditt hem, din bil eller ditt företag. Populariteten för solpaneler i Alingsås ökar lavinartat och dagligen växer efterfrågan bland kunderna. Vi på Solivo har lång erfarenhet av en rad olika typer av tak och material – vi ger dig bästa möjliga förutsättningar. Hör av dig för en snabboffert för ditt tak i Alingsås, så tar vi vid och hjälper dig hela vägen.

Effektiv solenergi i Alingsås

I takt med att elpriserna ökar börjar fler och fler fastighetsägare att dra nytta av solenergin för att minska sina kostnader. Faktum är att solceller är ett utmärkt sätt att minska kostnaderna, samtidigt som miljöpåverkan blir mer skonsam och koldioxidavtrycket sänks. Det bästa sättet att placera solceller på är i sydläge, för högsta möjliga exponering för solen. Har du inte möjlighet att placera solceller på det sättet kan du vara lugn, det går utmärkt att få effektiv solenergi även ur andra vinklar. Dagens solcellspaneler vi använder i Alingsås är effektivare än någonsin, tillsammans räknar vi på om det är ett bra alternativ just för dig. Kontakta oss för en snabboffert redan idag.

Snabbt och enkelt

Laddbox till elbilen i Alingsås

I takt med det ökade priset på fossila drivmedel och dess negativa miljöpåverkan byter allt fler till elbil. För att kunna nyttja din elbil på bästa sätt krävs såklart en laddbox i Alingsås. Även om infrastrukturen för elbilsladdning ständigt byggs ut krävs lite extra planering, då det inte är lika lätt att ladda som det är att tanka. Solivo installerar de populäraste laddboxarna på marknaden, vilka kan integreras med din solenergianläggning. Våra laddboxar i Alingsås är mest populära är kompatibla med samtliga elbilar på marknaden och kan anslutas snabbt och smidigt till en app där du kan följa laddningen. Vi hjälper dig att välja bästa möjliga laddbox för dina behov!

Kvalitet hela vägen

Välkända varumärken i Alingsås

Möt Elliot i Alingsås

Elliot Wik

Solenergikonsult