SOLCELLER I ULRICEHAMN

Vi monterar solenergi i Ulricehamn ofta och har lång erfarenhet från branschen. Gör som många andra redan gjort och investera i solenergi du med. Sänk dina elräkningar och skapa hållbar energi till ditt hushåll från solens strålar. Välj själv om du vill använda din skapade el direkt, spara den till senare i batteri eller sälja den tillbaka till elnätet. Solivo ligger i framkant och är uppdaterade om det senaste inom solenergi. Självklart utbildar vi dig i hur det fungerar, dessutom får du tillgång till en app där du kan följa din solenergi i Ulricehamn i realtid.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer och ger dig en snabboffert!

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I ULRICEHAMN

  Att investera i solpaneler är en sund och lönsam investering. Med solpaneler till villa, företag eller lantbruk skär du ner på energiräkningarna och bidrar dessutom till en hållbar miljö. I regel brukar solpanelerna monteras på taket, där de träffas bäst av solstrålarna. Allt för att du på bästa sätt ska kunna driva ditt hem, din verksamhet eller varför inte din bil. Solpaneler i Ulricehamn blir mer populära dagligen och fler väljer att installera dem. I oss på Solivo får du en trovärdig partner med passion för solpaneler. Vi har alltid dig som kund i fokus och tar fram en specialanpassad lösning för just dina möjligheter. Be om en snabboffert för solpaneler i Ulricehamn redan idag, så sätter vi igång direkt.

  NÅGRA EXEMPEL I DIN NÄRHET

  Det ska vara lätt att komma igång med solceller och producera sin egen el i Ulricehamn. Vi har med fördel hjälpt kunder i bygden i omställningen till egenproducerad el tidigare. Hos oss finner du välutbildade montörer och utrustning från marknadsledande varumärken. Gör som många andra i Ulricehamn och låt oss hjälpa dig med solceller.

  VILLA ULRICEHAMN

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE HÖKERUM

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA TIMMELE

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA GÄLLSTAD

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA ULRICEHAMN

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE HÖKERUM

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA TIMMELE

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA GÄLLSTAD

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIVA SOLCELLER I ULRICEHAMN

  I takt med att elpriserna blir högre väljer fler och fler fastighetsägare att börja dra nytta av solenergin för att minska kostnaderna. Med solceller sparar du inte bara pengar, du gör också en insats för miljön och minskar ditt hushålls koldioxidavtryck. För största möjliga effekt på dina solceller bör du vinkla och rikta dem i sydlig riktning. Självklart går det att få användning av solenergi även på andra sätt om möjligheterna inte finns för den positioneringen. Solcellerna vi använder i Ulricehamn är moderna och vi hjälper dig att räkna på om det är ett bra alternativ för dig. Kontakta oss för en offert.

  LADDBOX TILL ELBILEN SNABBT OCH LOKALT

  Kanske har du redan en eller funderar du på att skaffa elbil? Allt fler gör omställningen från fossildrivet till eldrivet, lite av samma skäl som med solenergi. Med elbil kommer du undan fossilbränslens negativa påverkan på såväl plånbok som klimat. För att få ut det mesta av din elbil behöver du en laddbox hemma i Ulricehamn. Hos Solivo finner du laddboxar av högsta klass, där du dessutom kan integrera din solenergianläggning. Våra laddboxar i Ulricehamn fungerar för alla bilmärken och ser till att din bil alltid är laddad och redo för avresa. Du kan följa din laddning i en mobilapp och ha full koll på batteriet. Vi hjälper dig hela vägen med laddbox för dina behov!

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I ULRICEHAMN

  När du väljer att installera solpaneler är det en bra idé att också se över taket. Vi samarbetar med en takläggare i Ulricehamn och kan erbjuda en helhetslösning där ditt tak ses över innan solcellerna installeras. Dina solceller har lång livslängd och för att inte riskera att de behöver tas ner för att byta tak är det en bra idé att byta det innan solpanelerna installeras. Våra takläggare i Ulricehamn har stor kunskap och erfarenhet inom fältet och ser till att ditt tak är redo för solceller. Hör av dig för mer information.

  MÖT PONTUS OCH ELLIOT I ULRICEHAMN

  PONTUS WIK

  Solenergikonsult

  ELLIOT WIK

  Solenergikonsult