SOLCELLER I SKARA

Vi har gedigen erfarenhet av att montera solenergi för våra kunder i Skara. Många går i tankarna att investera i solenergi i dessa tider. Vilket inte är så konstigt med tanke på elprisernas utveckling och hur miljövänligt det är. Du kan använda din insamlade solenergi på olika sätt. Antingen använder du den direkt, sparar den i batteri eller säljer din vidare till enätet. På det sättet kan du till och med tjäna pengar på din solenergi och förmedla el till andra i Skara. Vi på Solivo strävar efter att alltid vara i framkant i branschen och är alltid uppdaterade med det senaste. Solenergin är en resurs som inte påverkar klimatet negativt. Låt oss hjälpa dig att ställa om till solenergi idag. Utbildning och app där du kan följa din egen produktion ingår alltid.

Välkommen att kontakta Solivo i Skara för en snabboffert redan idag.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I SKARA

  Att investera i solpaneler är ett lönsamt beslut. Att installera solpaneler på villa, företag och lantbruk sänker energiräkningarna och är bra för miljön. I regel monteras solpaneler på tak för att få största möjliga exponering av solen. Solpanelernas popularitet har ökat i rasande takt i Skara i takt med att folk ser alla fördelar med det. Möjligheten att också minska klimatavtrycket är en faktor som är viktig för många. På Solivo har vi långvarig erfarenhet av olika taktyper och material, vilket ger dig ypperliga förutsättningar. Vi ser till att du får bästa möjliga solpanelsanläggning på ditt tak. Hos oss kan du få en snabboffert för just ditt tak i Skara, därefter tar vi vid och sätter igång projektet.

  NÅGRA EXEMPEL I DIN NÄRHET

  Det ska vara enkelt och okomplicerat att införskaffa och installera solpaneler. Omställningen till att producera egen el i Skara ska vara lätt. Vi har dig som kund i fokus och gör allt för att du ska få den mest effektiva anläggningen. Solivo jobbar med marknadsledande varumärken och installationerna görs av våra egna montörer. Gör likt många andra i Skara och anlita oss för en trygg och säker insallation av solenergi du sedan kommer ha glädje av i många år framöver.

  VILLA SKARA

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE GÖTENE

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA ARDALA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA AXVALL

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA SKARA

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE GÖTENE

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA ARDALA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA AXVALL

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I SKARA

  Genom att använda dig av solceller kan du komma undan de höjda elpriserna och få mer pengar över till annat. Med hjälp av modern teknik och de senaste solcellspanelerna kan du få ut mycket energi av solen och ligga i framkant. Dessutom bidrar du till en mer hållbar framtid. Fördelarna med solceller i Skara är många. För att få ut det allra mesta bör du rikta solcellsutrustningen i sydlig riktning på hustaket. Har du inte möjlighet att göra det går det självklart att positionera solcellerna på annat sätt. Vi hjälper dig att installera produkterna på absolut bästa sätt för just ditt hem.

  LADDBOX TILL ELBILEN SNABBT OCH LOKALT

  Elbilar växer också på marknaden i rasande takt. Samhället går mot att bli fossilfritt, vilket skyndat på utvecklingen än mer. För att kunna nyttja din elbil på bästa möjliga sätt behöver möjligheten till laddning finnas nära, helst hemma. Vi på Solivo kan inte bara solenergi, vi kan laddboxar också och kan erbjuda dig flera effektiva alternativ till ditt hem eller din fastighet. Sjävlklart kan våra populära laddboxar integreras med din solenergianläggning också. Boxarna är kompatibla med alla elbilar på marknaden och går att ansluta till en mobilapp där du kan följa laddningen i realtid. Vi hjälper dig att välja rätt laddbox för era behov!

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I SKARA

  Innan vi installerar solpaneler inspekterar vi taket för att göra en bedömning över huruvida skador eller renoveringsbehov finns. Det här gör vi genom ett nära samarbete med takläggare i Skara. Dina solpaneler har lång livslängd och för att inte behöva ta ner panelerna i onödan kan det vara smart att byta tak innan montering av solpaneler görs. Takläggarna i Skara vi ingår samarbete med känner väl till vårt arbete och vet vad som gäller. Solivo kan på det sättet tillhandahålla en komplett översyn av tak tillsammans med installation av solpaneler.

  MÖT ELLIOT I SKARA