SOLCELLER I HJO

Vi på Solivo brinner för solenergi och vill hjälpa dig i Hjo att ta del av alla möjligheter som den ger. Allt detta genom smarta och effektiva lösningar. Solenergi är inte längre en trend utan en given och trovärdig källa till energi i vårt samhälle. Vi hjälper dig att omfamna solenergi och ta klivet till hållbar och egenproducerad energi. Du gör inte bara din egen plånbok en tjänst, utan också klimatet. Efter att ha samlat in energi kan du sedan välja om du vill använda, sälja eller spara kraften. Med Solivo får du utöver den senaste tekniken och kraftfull hårdvara stor kompetens och driv genom vår personal. Vi visar dig hur du hanterar tekniken och hur du kan följa energiproduktionen i realtid via vår app.

Varmt välkommen till Solivo i Hjo för en snabboffert för solenergi!

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I HJO

  Genom att använda solpaneler i Hjo får du både ekonomiska och miljömässiga fördelar. Din elräkning blir lägre då du producerar din egen energi, samtidigt som du minskar negativ klimatpåverkan genom att välja bort andra energimetoder. För att få ut mesta möjliga av dina solpaneler i Hjo bör du placera dem vinklade i söderläget på taket. På det sättet får du mesta möjliga soltimmar i regel, däremot är det inget måste. Finns inte möjligheten att installera på det sättet funkar det utmärkt även på andra sätt.

  Vår personal hjälper dig att placera och installera solpanelerna på bästa sätt för just dig. Oavsett typ av tak eller material. Hör av dig så berättar vi mer och ger dig ett kostnadsförslag.

  NÅGRA EXEMPEL I DIN NÄRHET

  Sedan solpanelerna först kom har det hänt mycket i branschen. Det är inte längre bara en trend utan för de flesta en självklar energimetod. Solivo har som mål att göra omställningen så enkel som det bara är möjligt. Vi installerar regelbundet solceller i Hjo och har många nöjda kunder i regionen. Varje installation är unik och kräver särskilda åtgärder. Vår duktiga personal ser till att allt går rätt till, för bästa möjliga resultat.

  VILLA HJO

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE HJO

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA HJO

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA HJO

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA HJO

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE HJO

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA HJO

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA HJO

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIVA SOLCELLER I HJO

  Med hjälp av solceller i Hjo kan du se till att din energiförsörjning tryggas. Elpriserna ökar runt omkring i världen och efterfrågan på egen energiförsörjning har aldrig varit högre. Solceller är en självklar investering som håller i längden. Du får mer pengar över till annat varje månad samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid. Vi arbetar med den senaste tekniken och kända varumärken, vilket gör att du får ut mesta möjliga energi för dina pengar.

  LADDBOX TILL ELBILEN SNABBT OCH LOKALT

  Allt fler kör elbil, kanske har du också redan köpt eller funderar du på det? Samhället går mot att bli allt mer fossilfritt. För att på bästa sätt kunna nyttja din elbil är en laddbox i Hjo att föredra. Hos Solivo hittar du laddboxar av hög kvalitet där du också kan integrera din solenergi. Laddboxarna är kompatibla med alla elbilar som finns på marknaden. Ladda snabbt och enkelt och följ hur det går i en tillhörande mobilapp.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I HJO

  Ifall du tänkt sätta solpaneler på taket i Hjo bör du låta det inspekteras först. Solivo samarbetar med en välkänd aktör på marknaden med järnkoll på tak. Deras takläggare i Hjo finns tillgängliga för att utföra eventuella reparationer eller byten innan montering av solpanelerna. Det är betydligt lättare att göra det i samband med installationen, jämfört med att göra det i efterhand, då solcellerna behöver plockas ner i onödan. Vi erbjuder en helhetslösning tack vare vårt samarbete.

  MÖT ELLIOT I HJO