SOLCELLER I FALKÖPING

Vi brinner för solenergi i Falköping och hjälper dagligen kunder att börja skapa el från solens strålar. Allt fler väljer att satsa på förnybar energiförsörjning och egenproducerad el, vi på  Solivo hjälper dig att ta klivet. Solenergi är inte bara klimatsmart utan också kostnadseffektivt. Den skapade energin kan du sedan använda direkt, spara i batteri eller sälja vidare. Vår personal är fullt insatt i nyheter och de allra senaste rönen i gebitet. Vi utbildar dig i hur det fungerar och introducerar dig för en mobilapp där du kan följa din egen elproduktion i realtid.

Varmt välkommen till Solivo i Falköping för en kostnadsfri offert.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I FALKÖPING

  Att köpa solpaneler i Falköping är en både lönsam och sund investering. Genom solpaneler på villa, företag och inom lantbruk sänker du elräkningarna, samtidigt som du hjälper klimatet. För bästa effekt bör solpaneler placeras på taket men det är inget måste. Dagens solpaneler är effektivare än någonsin och skapar en god mängd el även i andra riktningar. Med hjälp av solpaneler kan du skapa energi till bilen, företaget eller hemmet i. Vi har stor efterfrågan på våra produkter och är redo att hjälpa dig som kund i Falköping.

  Med lång erfarenhet i branschen kan vi olika typer av tak och material – vi ger dig bästa möjliga förutsättningar. Hör av dig för en snabboffert!

  NÅGRA EXEMPEL I DIN NÄRHET

  Det ska vara enkelt att producera egen el hemma med solpaneler. Vårt mål är att omställningen ska vara smidig för dig som kund i Falköping. Vi på Solivo anpassar alltid våra tjänster utefter kundens behov. Varje installation kräver särskilda anpassningar för att det ska bli så bra som möjligt. Vi arbetar med marknadsledande varumärken och samtliga monteringar utförs av medarbetare med rätt utbildning. Låt oss hjälpa dig redan idag!

  VILLA FALKÖPING

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE GUDHEM

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA VARTOFTA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA FLOBY

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA FALKÖPING

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE GUDHEM

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA VARTOFTA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA FLOBY

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I FALKÖPING

  Att installera solceller är ett bra alternativ för att trygga elförsörjningen på hemmaplan. Populariteten har ökat särskilt i takt med de allt ökande elpriserna. Med solceller på taket kan du både få mer pengar kvar i plånboken och bidra till en mer hållbar framtid. För att få bästa möjliga effekt på dina solceller i Falköping bör du placera dem i söderläge. På det sättet exponeras dem i regel allra mest för solens strålar. Utvecklingen går snabbt framåt och solcellspanelerna genererar idag mer el än tidigare.

  LADDBOX TILL ELBILEN SNABBT OCH LOKALT

  När priserna på diesel och bensin fortsätter öka skiftar fler och fler till elbil. Även om fler och fler laddstolpar byggs längs vägarna, så krävs lite mer planering för dig med eldriven bil jämfört med fossildriven. För bästa körupplevelse behöver du en laddbox hemma i Falköping. Vi på Solivo erbjuder dig laddbox i Falköping, där du kan integrera solenergin. Våra laddboxar är kompatibla med alla elbilar på marknaden. Laddningen kan du följa i realtid genom en mobilapp.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I FALKÖPING

  Innan du installerar solpaneler på ditt hus i Falköping är det rekommenderat att inspektera taket. Vi samarbetar med en taklägger i Falköping som ser till att ditt tak är redo för installation. Skulle det behövas göra reparationer eller ett takbyte är det rekommenderat att göra det i samband med att solpanelerna ska installeras. På det sättet går det att undvika att plocka loss solpanelerna i efterhand. Vi ser till att helheten är i ordning.

  MÖT ELLIOT I FALKÖPING