SOLCELLER I ALINGSÅS

Våra erfarna montörer har full koll på solenergi i Alingsås. Allt fler i Sverige ser det som en självklar investering att skapa förutsättningar för det i hemmet. Utöver hållbarhetsfaktorn och miljövänliga aspekter är det också en väldigt ekonomiskt fördelaktigt elform – solens strålar är ju gratis. Det finns många sätt att ta vara på solenergin på. Du kan antingen använda energin direkt, sälja den eller spara den till senare i batterier. Vår personal följer med i trenderna och är alltid uppdaterade på det senaste i branschen. Det går fort framåt. Det är viktigt för oss, då solenergin är den enda resursen vi har som inte påverkar klimatet negativt. Allt vi behöver för att hjälpa dig är ditt förtroende. Självklart utbildar vi dig i hur det fungerar, samt inkluderar en app där du kan följa din elproduktion

Kontakta gärna Solivo i Alingsås för en kostnadsfri offert redan idag!

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I ALINGSÅS

  Solpaneler är en lönsam och sund investering. Med hjälp av solpaneler på villa, företag och inom lantbruk både sänker du energiräkningarna och bidrar till en bättre miljöpåverkan. I regel placeras solpaneler på taket för bästa möjliga exponering och insamling av solens stålar. Med hjälp av solpaneler kan du driva ditt hem, din bil eller ditt företag. Populariteten för solpaneler i Alingsås ökar lavinartat och dagligen växer efterfrågan bland kunderna. Vi på Solivo har lång erfarenhet av en rad olika typer av tak och material – vi ger dig bästa möjliga förutsättningar. Hör av dig för en snabboffert för ditt tak i Alingsås, så tar vi vid och hjälper dig hela vägen.

  NÅGRA EXEMPEL I ALINGSÅS

  Solivos målsättning är att det ska vara smidigt och enkelt att installera solpaneler i Alingsås. Omställningen till att producera egen el ska inte vara krånglig. Vi har alltid kunden i fokus och tar utan genvägar våra kunder till effektivast möjliga anläggning. Hos oss finner du marknadsledande varumärken och installationerna utförs av våra egna välutbildade montörer. Gör likt många andra i Alingsås och anlita oss för trygg solenergi i många år framöver.

  VILLA ALINGSÅS

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE ÄLVÄNGEN

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA FLODA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA VÅRGÅRDA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA ALINGSÅS

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE ÄLVÄNGEN

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA FLODA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA VÅRGÅRDA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I ALINGSÅS

  I takt med att elpriserna ökar börjar fler och fler fastighetsägare att dra nytta av solenergin för att minska sina kostnader. Faktum är att solceller är ett utmärkt sätt att minska kostnaderna, samtidigt som miljöpåverkan blir mer skonsam och koldioxidavtrycket sänks. Det bästa sättet att placera solceller på är i sydläge, för högsta möjliga exponering för solen. Har du inte möjlighet att placera solceller på det sättet kan du vara lugn, det går utmärkt att få effektiv solenergi även ur andra vinklar. Dagens solcellspaneler vi använder i Alingsås är effektivare än någonsin, tillsammans räknar vi på om det är ett bra alternativ just för dig. Kontakta oss för en snabboffert redan idag.

  LADDBOX TILL ELBILEN SNABBT OCH LOKALT

  I takt med det ökade priset på fossila drivmedel och dess negativa miljöpåverkan byter allt fler till elbil. För att kunna nyttja din elbil på bästa sätt krävs såklart en laddbox i Alingsås. Även om infrastrukturen för elbilsladdning ständigt byggs ut krävs lite extra planering, då det inte är lika lätt att ladda som det är att tanka. Solivo installerar de populäraste laddboxarna på marknaden, vilka kan integreras med din solenergianläggning. Våra laddboxar i Alingsås är mest populära är kompatibla med samtliga elbilar på marknaden och kan anslutas snabbt och smidigt till en app där du kan följa laddningen. Vi hjälper dig att välja bästa möjliga laddbox för dina behov!

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I ALINGSÅS

  Innan vi installerar solpaneler inspekterar vi taket och bedömer dess hälsa. Det här gör vi genom ett samarbete med en takläggare i Alingsås. Solpanelerna må ha lång livslängd, men för att inte riskera att behöva ta ner dem när nytt tak läggs, kan det vara smart att byta taket innan installation av solpaneler. Vi arbetar med takläggare i Alingsås med stor kunskap och erfarenhet, vilket ger oss förutsättningar att ge dig bästa möjliga solenergilösning.

  MÖT PONTUS OCH ELLIOT I ALINGSÅS

  PONTUS WIK

  Solenergikonsult

  ELLIOT WIK

  Solenergikonsult