SOLCELLER I KISA

Vi ser med våra erfarna montörer till att du får bästa möjliga solenergi i Kisa. Häng på den populära trenden redan idag och skaffa solceller på huset redan idag. Det finns många anledningar till att denna energiform blivit så pass populär. Solenergi är hållbart både ur ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Du både sparar på dina utgifter och klimatets genom att ställa om. Du kan använda sin solenergi på många sätt, använd den direkt, sälj vidare den eller spara till senare. Personalen hos oss hänger med i svängarna och är alltid uppdaterade på det allra senaste inom branschen. Vi vill vara i framkant och erbjuda dig som kund bästa möjliga förutsättningar för din solenergi i Kisa. Självklart utbildar vi dig i hur det fungerar, med installationen följer också en app där du kan följa din egen elproduktion.

Varmt välkommen att kontakta Solvio i Kisa för en kostnadsfri offert.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I KISA

  Att investera i solpaneler är lönsamt och sunt. Genom solpaneler på villa, företag eller inom lantbruk både sänker du elräkningarna och bidrar till en skonsammare miljöpåverkan. Vanligtvis brukar solpaneler placeras på taket för bästa möjliga exponering och insamling av solstrålar. Du kan med solenergi driva ditt företag, din bil och ditt hem. Vi ser en stor efterfrågan på solpaneler i Kisa och populariteten fortsätter att öka. Solivo har långvarig erfarenhet av alla typer av tak och material och ger dig bästa möjliga förutsättningar. Hör gärna av dig för en snabboffert för just ditt tak i Kisa.

  NÅGRA EXEMPEL KRING KISA

  Vår målsättning är att det ska vara enkelt och lättillgängligt för dig att installera solpaneler i Kisa. Det ska inte vara en krånglig process att producera egen el. Solivo har alltid dig som kund i fokus och tar inga genvägar för att helheten ska bli så bra den bara kan bli. Vi använder oss av marknadsledande varumärken och installationer utförs av proffsiga och välutbildade montörer. Gör som många andra i Kisa och anlita oss för trygg solenergi i många år framöver.

  VILLA KISA

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år
  Avkastning 10%

  VILLAÄGARE KISA

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA ÅTVIDABERG

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA RIMFORSA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA KISA

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE KISA

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA ÅTVIDABERG

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA RIMFORSA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I KISA

  Efter att elpriserna ökat i rask takt väljer fler och fler att använda sig av solenergin för att kunna skapa egen energi och minska kostnaderna. Solceller är ett utmärkt sätt att både minska kostnader och bidra till ett mer hållbart klimat. För att få bästa möjliga effektivitet rekommenderar vi att placera solcellerna i söderläge, där lyser solen som mest. Det går självklart utmärkt att installera panelerna på annan plats också.

  LADDBOX I KISA TILL ELBILEN

  I takt med att priset på fossila drivmedel ökar, tillsammans med att vi går mot ett fossilfritt samhälle byter allt fler till elbil. Vid köp av elbil är såklart en laddbox ett måste. Faktum är att vi också erbjuder laddboxar till våra kunder i Kisa. Våra laddboxar är några av de mest populära på marknaden och går att integrera med din solenergianläggning. Dessa är kompatibla med samtliga elbilar på marknaden och kan snabbt och smidigt anslutas till en app där du kan följa din laddning i realtid. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa dig med att installera laddbox i ditt hem.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I KISA

  Innan installation av solceller inspekterar vi taket och bedömer hälsan på det. Det här gör vi för att undvika incidenter där taket inte bär, eller innehåller defekter av olika slag. Vi rekommenderar våra kunder att byta tak i samband med installation om så behövs. Vi samarbetar med takläggare i Kisa och kan erbjuda en helhetslösning där såväl tak ses över som solenergi installeras.

  MÖT JOHAN I KISA

  JOHAN CERNVALL

  Solenergikonsult