SOLCELLER I TINGSRYD

Funderar du på att installera solceller på huset i Tingsryd? Vänd dig med förtroende till oss på Solivo, vi hjälper dig från start till mål. Vår kunniga personal ser fram emot att hjälpa dig att ställa om till solenergi på nolltid. Skapa din egen energi och kapa elräkningarna, samtidigt som du bidrar till ett mer hållbart klimat. Din egenproducerade energi kan du sedan välja att använda direkt i hemmet, spara till senare genom batterier eller sälja tillbaka till elnätet för en vinst. Med solceller installerade får du valmöjligheter och kontroll över din elförsörjning på ett helt nytt sätt. Vår personal ser till att du får utbildning i hur det fungerar och introducerar dig även för en smart mobilapp där du kan följa hela förloppet.

Är det dags för solceller i Tingsryd? Låt oss hjälpa dig! Kontakta oss gärna via formuläret här på sidan eller slå oss en signal, så ger vi dig en gratis offert!

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I TINGSRYD

  Trenden är tydlig – allt fler väljer att installera solpaneler, så också i Tingsryd. Likt vi har nämnt ovan är fördelarna många oavsett om du tänker ur ett ekonomiskt eller miljömässigt perspektiv. Den enda förutsättningen för att det hela ska fungera är att solen skiner, och även om det vissa mörka höstkvällar kan kännas tvärtom, så skiner den ofta. Det finns en uppsjö av företag på marknaden idag inom solenergibranschen, se därför till att välja en trovärdig och erkänd aktör likt oss på Solivo. Vi har varit med ett tag och har sett det mesta. Vår välutbildade personal lämnar inget åt slumpen och behandlar varje projekt med största möjliga hänsyn. Allt för att du ska bli nöjd och få ut det allra mesta av dina solpaneler i Tingsryd.

  VILL DU SE REFERENSER FRÅN TRAKTEN?

  Vår personal arbetar dagligen i stora delar av södra Sverige och har samlat på sig en diger bank av färdigställda projekt. Vi förstår att du som kund gärna vill se referenser för att få dig en bild av hur vi arbetar. Vill du veta hur vi hjälpt kunder med solceller i Tingsryd med omnejd? Tveka inte att höra av dig till oss, så berättar vi mer och visar upp exempel.

  VILLA TINGSRYD

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år
  Avkastning 10%

  VILLAÄGARE TINGSRYD

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA VÄCKELSÅNG

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA URSHULT

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA TINGSRYD

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år
  Avkastning 10%

  VILLAÄGARE TINGSRYD

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA VÄCKELSÅNG

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA URSHULT

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I TINGSRYD

  Tekniken går snabbt framåt och idag kan du förvänta dig mer än någonsin från din solenergianläggning. Vi använder oss utav utrustning från ledande varumärken och ser till att du får förutsättningar för att producera god energi i många år framöver. För att få ut det mesta brukar solcellerna i regel placeras på ett hustak i söderläge. Där råder nämligen flest soltimmar, vilket ger bäst underlag för att skapa el. Skulle det inte finnas möjlighet till att installera på en sådan plats hittar vi andra lösningar. Våra montörer har sett det mesta och är vana vid att installera solceller på alla möjliga sätt. Vi ser till att ditt hem får bästa möjliga solenergilösning.

  LADDBOX I TINGSRYD – VI HJÄLPER DIG

  I takt med det ökade priset på fossila drivmedel och dess negativa miljöpåverkan byter allt fler till elbil. För att kunna nyttja din elbil på bästa sätt är en laddbox en bra idé. Även om infrastrukturen för elbilsladdning ständigt byggs ut krävs lite extra planering, då det inte är lika lätt att ladda som det är att tanka. Solivo erbjuder några av de populäraste laddboxarna på marknaden. Våra laddboxar i Tingsryd är är kompatibla med samtliga elbilar på marknaden och kan anslutas snabbt och smidigt till en app där du kan följa laddningen. Vi hjälper dig att välja bästa möjliga laddbox för dina behov!

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I TINGSRYD

  Innan vi installerar solpaneler rekommenderar vi dig att inspektera taket för att bedöma dess hälsa. Tack vare ett samarbete med takläggare i Tingsryd kan vi erbjuda dig som en kund en helhetslösning med både inspektion, lagning eller byte av tak tillsammans med installation av solenergi. Att se över taket innan installation är bra av många anledningar och gör att du slipper dyra överraskningar i efterhand. Kontakta oss gärna om du har frågor om ditt tak inför installation av solceller.

  MÖT MICHAEL I TINGSRYD

  MICHAEL HOLMBERG

  Solenergikonsult / Regionchef Kalmar