SOLENERGI I TINGSRYD

Våra montörer för solenergi i Tingsryd har en gedigen erfarenhet. Att investera i solenergi är något som är på mångas läppar nu. Det är inte så konstigt med tanke på att energin från Solen är helt gratis. Det finns många användningsområden för solenergi och vi kan antingen använda energin direkt, sälja eller spara i batterier. Vår nyfikenhet och vårt engagemang gör att du kan känna dig trygg med att vi alltid ligger i framkant och håller oss uppdaterade med det senaste i branschen. Solenergin är den enda resursen vi har som inte påverkar klimatet negativt. Låt oss hjälpa till att ta hand om den på bästa och mest effektiva sätt. Utbildning och app där du kan följa din solproduktion ingår alltid.

Välkommen att kontakta Solivo i Tingsryd för att få en kostnadsfri offert redan idag.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I TINGSRYD

  Solpaneler är en bra och lönsam investering. Solpaneler på villa, företag och lantbruk sparar pengar på energiräkningarna och är bra för miljön. Solpanelerna monteras vanligast på taket där de träffas av solens energifyllda strålar och är ett smart sätt att ta hand om solenergin. De kan användas för att driva ditt hem, ditt företag eller till och med din bil. Solpaneler i Tingsryd blir alltmer populära i takt med att vi blir mer medvetna om fördelarna med energin från solen och vikten av att minska vårt klimatavtryck. Vi har lång erfarenhet av olika taktyper och material vilket ger dig bästa möjliga förutsättningar för en effektiv solpanelsanläggning. Be om en snabboffert för ditt tak i Tingsryd redan idag så tar vi projektet framåt och svarar på eventuella frågor.

  NÅGRA EXEMPEL I DIN NÄRHET

  Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att installera solpaneler och att ställa om till att producera sin egen el i Tingsryd. Med kunden i fokus tar vi inga genvägar till den mest effektiva anläggningen. Vi arbetar med marknadsledande varumärken och installationerna utförs av våra egna välutbildade montörer. Om man som många andra väljer att anlita oss i Tingsryd kan man vara trygg med att solcellerna kommer leverera ren solenergi i många år framöver.

  VILLA TINGSRYD

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år
  Avkastning 10%

  VILLAÄGARE TINGSRYD

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA TINGSRYD

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA TINGSRYD

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA TINGSRYD

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år
  Avkastning 10%

  VILLAÄGARE TINGSRYD

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA TINGSRYD

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA TINGSRYD

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIVA SOLCELLER I TINGSRYD

  I takt med att vi ser ut att behöva acceptera de högre elpriserna är det fler och fler fastighetsägare som drar nytta av solenergin för att minska sina kostnader. Solceller är ett utmärkt sätt att spara pengar på elräkningen och de är dessutom bra för miljön och minskar hushållets koldioxidavtryck. Solceller är som mest effektiva när de är vinklade och riktade i sydlig riktning men har du inte ett hustak i rätt riktning ska du inte vifta bort solen som energikälla. Solcellerna vi använder i Tingsryd är effektiva och vi hjälper dig att räkna på om det är ett bra alternativ för dig. Be om en kostnadsfri offert redan idag.

  LADDBOX TILL ELBILEN SNABBT OCH LOKALT

  Elbilar blir mer och mer populära och det höga priset på fossilt drivmedel har skyndat på processen att byta till en ren elbil. Det är därför ingen överraskning att man även vill ha den bästa laddboxen i Tingsryd för att ladda bilen. En elbil kräver lite mer planering eftersom man inte kan tanka bilen på samma sätt som man gör med en bil med fossilt bränsle. Då behöver man en laddbox som är smart och ser till att bilen alltid har rätt laddningsnivå när man ska åka i väg. Vi installerar marknadens mest populära laddboxar som också kan integreras med solenergianläggningen. Laddboxarna i Tingsryd som är mest populära är kompatibla med alla elbilar på marknaden och ansluts till en app för tydlig visualisering av laddningen. Solivo hjälper er att välja rätt laddbox för era behov.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I TINGSRYD

  När vi installerar solpaneler tittar vi även på taket för att göra en bedömning om hur taket mår. Det gör vi genom ett nära samarbete med takläggare i Tingsryd. Solpanelerna har lång livslängd och för att inte riskera att man behöver ta ner panelerna för att lägga nytt tak kan det vara smart att byta taket innan vi gör vår solpanelsinstallation. Takläggarna i Tingsryd vi arbetar med har bra kunskap och erfarenhet av vårt arbete. Det säkerställer att installationen av solpanelerna blir säker, effektiv och kan försörja hushållet med energi under lång tid.

  MÖT PONTUS I TINGSRYD

  PONTUS WIK

  Solenergikonsult

  010-333 20 60
  0760-282 887

  info@solivo.se
  pontus@solivo.se