SOLCELLER I VÄSTERVIK

Genom att installera solceller får du kontroll över din elförbrukning på ett konkret sätt. Du skapar din egen el och gör dig mindre beroende av elnätet. Din skapade el kan du använda direkt i hushållet, spara till senare eller sälja vidare till nätet och tjäna en slant. Allt det här från solens strålar, utan det minsta utsläpp. Fördelarna är tydliga och många. Vi på Solivo är experter på solceller och hjälper dagligen kunder i södra Sverige att ställa om. Tillsammans med oss får du ett nära samarbete från offert till färdig installation av solceller hemma i Västervik. Vi ser till att du blir utbildad i hur allt fungerar och introducerar dig till en mobilapp där du kan följa hela förloppet i realtid.

Alla våra kunder får en gratis offert, baserad på deras hushåll och förutsättningar. Hör av dig till Solivo i Västervik för att få veta hur vi kan hjälpa just dig med solceller!

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I VÄSTERVIK

  Även om det har tagit fart lite extra den sista tiden, så är solpaneler något som varit med ett tag. Tekniken går framåt och idag är solpanelerna vi erbjuder dig i Västervik tillförlitligare än någonsin. Det produceras mer el från solens strålar och utväxlingen blir större. Att installera solpaneler på taket sänker inte bara ditt hushålls elkostnader, det hjälper också klimatet. Genom att investera i solceller skapar du en långsiktig trygghet och höjer även värdet på fastigheten. Våra välutbildade montörer ser till att allt går rätt till och att du får största möjliga utväxling av dina solpaneler i Västervik. Solivo är en trovärdig aktör som varit med ett tag och vet vikten av ett ärligt och nära samarbete. Vi är måna om dig som kund och finns alltid ett samtal bort om frågor eller funderingar skulle uppstå.

  REFERENSOBJEKT I NÄRHETEN

  Solivo är verksamma i stora delar av södra Sverige och hjälper kunder varje dag med solenergi. Kanske är du nyfiken på arbeten vi gjort tidigare och hur det skulle kunna se ut för din del? Vi visar gärna upp referenser och lösningar vi erbjudit andra kunder. Varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information om hur vi arbetat i Västervik och andra platser. Kanske kan vi hitta ett liknande koncept för just dig?

  VILLA VÄSTERVIK

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE ANKARSRUM

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA GUNNEBO

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA GAMLEBY

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA VÄSTERVIK

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE ANKARSRUM

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA GUNNEBO

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA GAMLEBY

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  MODERN SOLENERGI I VÄSTERVIK

  Vi använder oss av utrustning från marknadsledande varumärken och ser till att din solenergi ligger i linje med det senaste från branschen. Dagens solenergi är effektivare än någonsin tidigare och skapar mer energi från färre strålar. För att få ut allra bästa effekt av din solenergi rekommenderar vi att du placerar solcellerna i söderläge på ett hustak. Där råder flest soltimmar, vilket innebär en mer effektiv elproduktion. Med det sagt går det att installera solceller på andra sätt om möjligheten inte finns. Vår personal tar fram ett förslag på solceller där ditt hem i Västervik får bästa möjliga förutsättningar. Varmt välkommen att kontakta oss, så sätter vi igång inom kort!

  <’h2′ class='av-special-heading-tag' itemprop="headline" >SAMARBETEN

  När du installerar solceller på taket rekommenderar vi att du först ger det en grundlig översyn. Vi samarbetar med takläggare i Västervik och kan därmed erbjuda en helhetslösning där taket innan installation inspekteras, lagas eller byts. Det är i efterhand mer komplicerat att komma åt överallt och hela solenergianläggningen behöver plockas ner. Genom att upptäcka brister innan och åtgärda dem innan installation sparas tid och du undviker dyrköpta överraskningar i efterhand.

  [/av_three_fourth]

  MÖT MICHAEL I VÄSTERVIK

  MICHAEL HOLMBERG

  Solenergikonsult / Regionchef Kalmar