SOLCELLER I TRANÅS

Det är inte konstigt att många pratar om solceller och att solen i Tranås bjuder många härliga soltimmar. I Juni är det i snitt över 300 timmar solenergi som strålar över Tranås. Solen bjuder oss dessutom på all denna energi. Genom att installera solceller kan man dra nytta av detta och låta solen värma både huset och plånboken. Som enda kostnadsfria energikälla finns det nästan ingen begränsning för vad man kan göra för att använda energin på ett lönsamt sätt.

Montörerna i Tranås har en omfattande utbildning och erfarenhet av solceller i ryggen med målet att alltid göra den bästa installationen för dig. Vårt mål är att du ska bli 100% nöjd.

Med moderna och effektiva solceller kan du påverka miljön på ett bra sätt när du kan välja bort andra energialternativ. Vi är nyfikna och engagerade och håller oss uppdaterade med det senaste i branschen. Det ingår alltid att vi utbildar i hur du kan följa produktionen via en app i din telefon. Allt för att du ska känna att du får bra produkter i en bra och snygg installation.

Har du funderat på solceller i Tranås så hör av dig till oss, vi återkommer med en kostnadsfri offert.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I TRANÅS

  Om du är ute efter att göra en lönsam och smart investering är solpaneler i Tranås ett mycket bra alternativ. När det är dags att betala månadens alla räkningar är det väldigt uppskattat när räkningen är betydligt lägre än vad man är van vid eller kanske till och med 0 kr. Att börja producera el med solpaneler i Tranås är inte bara bra för plånboken, med solpaneler på taket minskar koldioxidutsläppen och du gör även en insats för miljön. Fördelarna med att installera solpaneler är flera även om vi förstår att det är den ekonomiska aspekten som är viktigast för många.

  Det kan ibland finnas osäkerhet kring takyta och vinkel på tak men med vår långa erfarenhet inom takbranschen kan du känna dig lugn och i trygga händer.

  Hör av dig till oss så lämnar vi en kostnadsfri offert på solpaneler i Tranås direkt.

  NÅGRA EXEMPEL I TRANÅS

  Det ska vara lätt och smidigt att ställa om och börja använda solpaneler Tranås. Vi tar inga genvägar till en snygg och bra installation. Fokuset är alltid på dig som kund för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

  Nedan är några exempel på installationer av solpaneler som vi har gjort. Kontakta oss via formuläret så återkommer vi med en kostnadseffektiv offert på hur du kan bli elproducerande i Tranås.

  VILLA TRANÅS

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE ANEBY

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA TRANÅS

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA ANEBY

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA TRANÅS

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE ANEBY

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA TRANÅS

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA ANEBY

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIVA SOLCELLER I TRANÅS

  Moderna solceller har en mycket hög effektivitet vilket gör det till en smart och lönsam investering. Höga elpriser förbättrar kalkylen för solceller i Tranås ytterligare. Många hushåll i Tranås väljer att investera i solceller just för att få bättre kontroll på elkostnaderna. Solceller fungerar egentligen oavsett i vilken riktning de är vända även om det kan göra stor skillnad på effektiviteten när de är optimalt vinklade i sydlig riktning. Be oss om en offert på solceller i så hjälper vi er med att ta fram en så lönsam installation som möjligt.

  INSTALLERA LADDBOX I TRANÅS

  Tranås är inget undantag när det kommer till explosionen av antalet elbilar på gatorna. Alla elbilar sätter lite extra press på elnätet men framför allt på installationen i hemmet. Det är bra att man väljer en laddbox som är smart och stabil. Många ägare av elbilar väljer nämligen att gå över till rörligt timpris från sin elleverantör. Då är laddboxens funktionalitet extra viktig så att man laddar bilen när det är som mest fördelaktigt. En smart billaddare ser alltid till att bilen är laddad när du ska åka i väg. Dagens moderna elbilar och laddboxar är alla kompatibla med varandra. Det finns ändå många alternativ och vi hjälper er att välja den som passar era behov bäst.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I TRANÅS

  Vi samarbetar med takläggare i Tranås då många även vill lägga om sitt tak inför en solpanelsinstallation. Anledningen är att livslängden på solpanelerna är väldigt lång och ett takbyte med paneler på taket är svårare att genomföra. Det är bättre att göra det i rätt ordning genom att byta tak först och sedan installera solcellspanelerna. Om du är osäker på skicket på ert tak kan vi låta takläggare i Tranås göra en bedömning. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor kring nytt tak i Tranås eller en offert på solpanaler.

  MÖT JOHAN I TRANÅS

  JOHAN CERNVALL

  Solenergikonsult