SOLCELLER I JÖNKÖPING

Våra montörer av solceller i i Jönköping har en gedigen erfarenhet. Att investera i solceller är något som är på mångas läppar nu. Det är inte så konstigt med tanke på att energin från Solen är helt gratis. Det finns många användningsområden för solenergi och vi kan antingen använda energin direkt, sälja eller spara i batterier. Vår nyfikenhet och vårt engagemang gör att du kan känna dig trygg med att vi alltid ligger i framkant och håller oss uppdaterade med det senaste i branschen. Solenergin är den enda resursen vi har som inte påverkar klimatet negativt. Låt oss hjälpa till att ta hand om den på bästa och mest effektiva sätt med moderna solceller i Jönköping. Utbildning och app där du kan följa din solproduktion ingår alltid.

Välkommen att kontakta Solivo i Jönköping för att få en kostnadsfri offert redan idag.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I JÖNKÖPING

  Solpaneler är en bra och lönsam investering. Solpaneler på villa, företag och lantbruk sparar pengar på energiräkningarna och är bra för miljön. Solpanelerna monteras vanligast på taket där de träffas av solens energifyllda strålar och är ett smart sätt att ta hand om solenergin. De kan användas för att driva ditt hem, ditt företag eller till och med din bil. Solpaneler i Jönköping blir alltmer populära i takt med att vi blir mer medvetna om fördelarna med energin från solen och vikten av att minska vårt klimatavtryck. Vi har lång erfarenhet av olika taktyper och material vilket ger dig bästa möjliga förutsättningar för en effektiv solpanelsanläggning. Be om en snabboffert för ditt tak i Jönköping redan idag så tar vi projektet framåt och svarar på eventuella frågor.

  Checkwatt i Jönköping – En möjlighet att tjäna pengar

  I Jönköping har vi nu möjlighet att inte bara bidra till ett stabilare elnät, utan också dra ekonomisk nytta av det. Svenska kraftnät behöver stödtjänster för att säkerställa elnätets funktion över hela landet. Med CheckWatts virtuella kraftverk, Currently, kan du koppla upp batterilager, solcellsanläggningar, vindkraftverk och elbilsladdare. Detta innebär inte bara en stabilisering av elnätet, utan också en chans för dig att tjäna pengar.

  Stabilisera Jönköpings Elnät

  Genom intelligent styrning av resurserna kan Jönköpingsbor nu stödja elsystemet på ett sätt som överträffar traditionella kraftkällor. Detta minskar behovet av kostsamma investeringar i elnätet och skapar en solid bas för förnybar energiproduktion. Men det bästa? Du får betalt för ditt bidrag!

  För vem är Currently bra?

  CheckWatts Currently samlar och optimerar energi från hela Jönköping. Genom att samla energi från flera källor kan Currently leverera värdefulla tjänster till Svenska kraftnät, vilket i sin tur genererar ekonomiska fördelar för dig. Det är något som vi skulle kalla för en win win situation.

  Vad innebär detta för Jönköping?

  • För Resursägare: Din anslutning till Currently innebär inte bara att du bidrar till elnätets stabilitet, utan också att du får bästa möjliga avkastning på din investering.
  • För Elmarknadsaktörer: Ökad flexibilitet leder till minskade kostnader och en effektivare drift av Jönköpings elsystem.
  • För Jönköpingsborna: Ett starkare och mer kostnadseffektivt elsystem skapar en bättre miljö för förnybar energiproduktion.

  NÅGRA EXEMPEL I DIN NÄRHET

  Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att installera solpaneler och att ställa om till att producera sin egen el i Jönköping. Med kunden i fokus tar vi inga genvägar till den mest effektiva anläggningen. Vi arbetar med marknadsledande varumärken och installationerna utförs av våra egna välutbildade montörer. Om man som många andra väljer att anlita oss i Jönköping kan man vara trygg med att solcellerna kommer leverera ren solenergi i många år framöver.

  VILLA JÖNKÖPING

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE TENHULT

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA BANKERYD

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA HUSKVARNA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA JÖNKÖPING

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE TENHULT

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA BANKERYD

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA HUSKVARNA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIVA SOLCELLER I JÖNKÖPING

  I takt med att vi ser ut att behöva acceptera de högre elpriserna är det fler och fler fastighetsägare som drar nytta av solenergin för att minska sina kostnader. Solceller är ett utmärkt sätt att spara pengar på elräkningen och de är dessutom bra för miljön och minskar hushållets koldioxidavtryck. Solceller är som mest effektiva när de är vinklade och riktade i sydlig riktning men har du inte ett hustak i rätt riktning ska du inte vifta bort solen som energikälla. Solcellerna vi använder i Jönköping är effektiva och vi hjälper dig att räkna på om det är ett bra alternativ för dig. Be om en kostnadsfri offert redan idag.

  LADDBOX TILL ELBILEN SNABBT OCH LOKALT

  Elbilar blir mer och mer populära och det höga priset på fossilt drivmedel har skyndat på processen att byta till en ren elbil. Det är därför ingen överraskning att man även vill ha den bästa laddboxen i Jönköping för att ladda bilen. En elbil kräver lite mer planering eftersom man inte kan tanka bilen på samma sätt som man gör med en bil med fossilt bränsle. Då behöver man en laddbox som är smart och ser till att bilen alltid har rätt laddningsnivå när man ska åka i väg. Vi installerar marknadens mest populära laddboxar som också kan integreras med solenergianläggningen. Laddboxarna i Jönköping som är mest populära är kompatibla med alla elbilar på marknaden och ansluts till en app för tydlig visualisering av laddningen. Solivo hjälper er att välja rätt laddbox för era behov.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I JÖNKÖPING

  När vi installerar solpaneler tittar vi även på taket för att göra en bedömning om hur taket mår. Det gör vi genom ett nära samarbete med takläggare i Jönköping. Solpanelerna har lång livslängd och för att inte riskera att man behöver ta ner panelerna för att lägga nytt tak kan det vara smart att byta taket innan vi gör vår solpanelsinstallation. Takläggarna i Jönköping vi arbetar med har bra kunskap och erfarenhet av vårt arbete. Det säkerställer att installationen av solpanelerna blir säker, effektiv och kan försörja hushållet med energi under lång tid.

  MÖT PONTUS OCH ELLIOT I JÖNKÖPING

  PONTUS WIK

  Solenergikonsult

  ELLIOT WIK

  Solenergikonsult