SOLCELLER I FALKENBERG

Vill du installera solceller i Falkenberg? Du är inte ensam. Allt fler väljer nämligen att ställa om till solenergi på hemmaplan, och det sker i rasande takt. Att skapa egen el från solens strålar är bra av många anledningar. Du både sänker dina kostnader för hemmets el och bidrar till ett bättre klimat i vår värld. Om vi börjar med den ekonomiska nyttan för din egen ekonomi är det en god investering, du kan till och med tjäna pengar på att sälja din el tillbaka till elnätet. På det sättet bidrar du till att fler får tillgång till miljövänlig el, samtidigt som du får en inkomst. Att solceller är miljövänliga kommer kanske inte som en överraskning då elen skapas direkt från solens strålar – utan några utsläpp.

Låter det här spännande? Vill du ha hjälp med solceller i Falkenberg? Tveka inte att höra av dig till oss på Solivo. Vi ger dig en kostnadsfri offert baserad på just ditt hem och dina förutsättningar. Vi hörs!

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I FALKENBERG

  Det finns som sagt ovan många skäl till att installera solpaneler i Falkenberg. För att få ut det allra mesta av anläggningen rekommenderar vi att installera utrustningen på ditt hustak. Allra helst i sydligt läge, det är nämligen där solens strålar når fram allra mest. Det finns såklart också andra möjligheter, på tomten eller i annan riktning på taket. Alla tomter och hem är unika och därför anpassar vi våra installationer för bästa möjliga solexponering. Våra montörer är rutinerade och välutbildade inom branschen och har lösningar på det mesta. Varmt välkommen att kontakta oss för ett förslag på hur just ditt hem i Falkenberg kan få bästa möjliga nytta av solpaneler.

  REFERENSER FRÅN NÄROMRÅDET

  Solivo är verksamma i stora delar av södra Sverige och kan stolt visa upp referenser från otaliga utförda arbeten. Vi är väl medvetna om att vi aldrig är bättre än vårt senaste projekt och strävar därför alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vill du veta mer om hur vi hjälpt kunder med solceller i Falkenberg med omnejd? Vi är alltid ett telefonsamtal eller ett mail bort och är alltid taggade på att prata solenergi.

  VILLA FALKENBERG

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE FALKENBERG

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA ULLARED

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA SKREA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA FALKENBERG

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  Solceller och nytt tak på en vecka!

  VILLAÄGARE FALKENBERG

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA ULLARED

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA SKREA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I FALKENBERG

  Dagens solceller är bättre än någonsin och kan utvinna mer energi ur solstrålarna än någonsin tidigare. Det finns inte längre några ursäkter att inte förlita sig på solenergi i den egna elförsörjningen. Du får ut mer effekt än tidigare och kan känna dig trygg. Använder du dig av en solenergianläggning med batterier kan du dessutom spara din el till ett senare tillfälle och på det sättet trygga din elförsörjning än mer. Vi använder oss av solceller från ledande varumärken och är alltid uppdaterade på det senaste inom branschen.

  LADDBOX TILL ELBILEN I FALKENBERG

  Kanske har du likt många andra skaffat en elbil, eller funderar du på det? Om du inte redan har det är en laddbox ett måste. Med en sådan skapar du förutsättningar för snabb och enkel laddning av bilen hemma. Vi på Solivo erbjuder populära laddboxar i Falkenberg med effektiv laddning och en smart mobilapp du kan följa laddningen i. Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra laddboxar.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I FALKENBERG

  Att installera solenergi kräver allt som oftast ett stabilt tak att montera utrustningen på. För bästa möjliga resultat över tid rekommenderar vi att se över takets kondition innan montering. Vi samarbetar med en takläggare i Falkenberg och kan på det sättet erbjuda en helhetslösning där vi åtgärdar eventuella fel – eller utför ett komplett takbyte – i samband med montering av solenergi. På det sättet ger du ditt hem förutsättningar för långvarig solel tillsammans med ett stabilt tak. Fyll gärna i formuläret om du vill veta mer om hur vi tillsammans med takläggare i Falkenberg ger dig bästa möjliga helhetslösning.

  MÖT PONTUS OCH ELLIOT I FALKENBERG

  PONTUS WIK

  Solenergikonsult

  ELLIOT WIK

  Solenergikonsult