SOLCELLER I BORÅS

Vår personal i Borås kan solenergi uti fingerspetsarna. I takt med att fler svenskar väljer att satsa på förnybar energiförsörjning och egenproducerad el i hemmet hjälper vi på Solivo våra kunder att ta klivet till solenergi. Solenergi är inte bara miljövänligt utan även kostnadseffektivt, solens strålar är ju gratis. Du kan ta vara på den insamlade energin på flera sätt. Antingen används den direkt, eller så säljer du vidare den eller sparar i ett batteri. Personalen hos oss är fullt insatt i vad som gäller just nu och uppdaterade på nyheter i branschen. Som kund hos oss kan du vara säker på att få det senaste inom solenergi med bäst effekt för både dig och klimatet. Vi utbildar dig i hur det funkar och genom en mobilapp kan du följa din elproduktion i realtid.

Kontakta Solivo i Borås redan idag för en kostnadsfri offert.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I BORÅS

  Solpaneler innebär en lönsam och sund investering. Genom solpaneler på villa, företag och inom lantbruk både sänker du energiräkningarna och hjälper klimatet. Vanligtvis placeras solpanelerna i sydläge på taket för att få ut det mesta av solens strålar. Det går såklart att rikta solpaneler även i andra riktningar och få ut mycket energi. Med hjälp av solpaneler i Borås kan du skapa energi till ditt hem, din bil och ditt företag – möjligheterna är ändlösa. Populariteten för solpaneler ökar stadigt och dagligen växer efterfrågan hos våra kunder.

  Solivo har varit med länge i branschen och kan olika typer av tak och material – med oss får du alltid bästa möjliga förutsättningar. Kontakta oss för en snabboffert för ditt tak i Borås.

  NÅGRA EXEMPEL I DIN NÄRHET

  Vår målsättning är att du som kund smidigt och enkelt ska kunna installera solpaneler hemma i Borås. Det ska vara okomplicerat att producera egen el. Vi tar inga genvägar till effektivast möjliga anläggning för våra kunder, vi har alltid kunden i fokus. Hos Solivo finner du marknadsledande varumärken och samtliga installationer görs av våra högt kompetenta montörer. Gör som många andra i Borås och anlita oss för trygg solenergi i många år framöver.

  VILLA BORÅS

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE SEXDREGA

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA SANDARED

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA FRISTAD

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA BORÅS

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE SEXDREGA

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA SANDARED

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA FRISTAD

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I BORÅS

  Solceller har alltid varit ett bra alternativ för elförsörjningen på hemmaplan. I takt med de dyrare elpriserna har det blivit ett än bättre alternativ och populariteten har ökat stort. Med solceller på taket kan du på ett utmärkt sätt minska kostnaderna, samtidigt som miljöpåverkan minskas och koldioxidutsläpp förminskas. För att få bästa möjliga utdelning på dina solceller bör du placera dem i sydligt läge på taket. Självklart går det också att ha dem i annan riktning. Dagens solceller i Borås blir alltmer effektiva och skapar mer energi av mindre sol. Vänd dig till oss och få en snabboffert redan idag.

  LADDBOX TILL ELBILEN SNABBT OCH LOKALT

  Fossila drivmedel blir allt dyrare och fler och fler väljer därför att byta till en eldriven bil. Det är inte bara miljövänligare idag, utan också ett ekonomiskt mer tilltalande alternativ. När du skaffat elbil behöver du en laddbox för att ladda bilen hemma i Borås. Trots att det blir lättare och lättare att ladda bilen dag för dag är det en skillnad mellan att tanka. Se därför till att ha en egen lösning hemma du kan lita på. Solivo tillhandahåller de populäraste laddboxarna på marknaden som också kan integreras med din solenergi. Våra laddboxar i Borås är kompatibla med samtliga elbilar på marknaden. Laddningen kan du följa smidigt i en mobilapp.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I BORÅS

  Innan det är dags för oss att installera solpaneler i Borås inspekterar vi taket och bedömer dess hälsa. Tack vare ett nära samarbete med en takläggare i Borås ser vi till att taket blir noga undersökt. Det här för att redan innan solpanelerna läggs kunna se om taket är i behov av reparationer eller ett byte. Det går såklart att i efterhand plocka bort solpanelerna, men det är rekommenderat renovera taket i samband med att nya paneler läggs. Våra takläggare ser till att helheten fungerar.

  MÖT PONTUS OCH ELLIOT I BORÅS

  PONTUS WIK

  Solenergikonsult

  ELLIOT WIK

  Solenergikonsult