SOLCELLER I MJÖLBY

Självklart ska du som bor i Mjölby satsa på solenergi! Solivo har långvarig erfarenhet inom branschen och är det givna valet för dig som vill investera i solenergi. För många är det en självklarhet idag att ha solpaneler på hemmet, villan eller gården. Det är inte bara kostnadseffektivt utan också miljövänligt. Du kan använda din energi på flera sätt. Använd den direkt, sälj den vidare till elnätet eller spara den tills vidare i batterier. Vi på Solivo strävar alltid för att ligga i framkant och är uppdaterade på det senaste i branschen. Låt oss hjälpa dig att ställa om till solenergi redan idag! Vi utbildar dig i hur det fungerar och introducerar dig för en mobilapp där du kan följa din egen produktion.

Varmt välkommen att kontakta Solivo i Mjölby för en kostnadsfri offert!

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I MJÖLBY

  Det är både lönsamt för plånboken och miljövänligt att köpa solpaneler i Mjölby. Tack vare solpaneler på huset, företaget eller lantbruker sänker du elräkningarna, samtidigt som du hjälper klimatet. Solpanelerna bör placeras på ett tak för maximal utdelning och exponering från solen. Utvecklingen går snabbt framåt och idag kan solpaneler även generera mycket energi på andra platser och riktningar. Vi har stor efterfrågan på våra solpaneler och är redo att hjälpa dig som kund i Mjölby.

  Med stort intresse för din situation och med hög kompetens står Solivo till ditt förfogande. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill ställa om till solenergi i Mjölby! Vi svarar snabbt och ger dig en snabboffert.

  NÅGRA EXEMPEL KRING MJÖLBY

  Att börja producera egen el ska vara enkelt och okomplicerat. Vårt mål är alltid att omställningen ska vara smidig och friktionsfri för våra kunder i Mjölby. Våra tjänster anpassas alltid efter kundens behov. Det är nämligen så att var installation kräver särskilda anpassningar för att det ska bli så bra som möjligt. Solivo arbetar med marknadsledande varumärken och alla installationer utförs av medarbetare med rätt utbildning. Låt oss hjälpa dig!

  VILLA MJÖLBY

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE BOXHOLM

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA VÄDERSTAD

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA SKÄNNINGE

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA MJÖLBY

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE BOXHOLM

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA VÄDERSTAD

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA SKÄNNINGE

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I MJÖLBY

  Med hjälp av solceller kan du som boende i Mjölby trygga din egen elförsörjning, samtidigt som du sparar stora pengar på elräkningar. Populariteten har ökat än mer i takt med stigande elpriser och idag skymtar du solceller på tak nästan överallt. Med solceller i ditt hushåll får du mer pengar kvar i plånboken, samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid. För att få bästa möjliga effekt av dina solceller i Mjölby rekommenderar vi att de placeras i söderläge på ett hustak. Då når mesta möjliga solstrålar fram.

  LADDBOX TILL ELBILEN I MJÖLBY

  I takt med att bränslepriserna ökar har fler och fler fordonsägare bytt till elbil. Det här ställer stora krav på effektiv laddning och även om fler laddstationer finns längs vägarna, är det en brist. Se därför till att köpa en laddbox hemma i Mjölby, vi kan hjälpa dig med det. Solivo erbjuder laddboxar där du också kan integrera din solenergi. Laddutrustningen är en av den populäraste på marknaden och garanterar säker och effektiv laddning.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I MJÖLBY

  När det är dags att installera solpaneler är det en bra idé att också se över taket på huset. Kanske behöver det göras någon lagning eller ett helt takbyte? Att göra det i samband med installation av solenergi är en bra idé eftersom det i efterhand blir lite mer komplicerat att komma åt överallt. Vi samarbetar med en takläggare i Mjölby och kan därför erbjuda en helhetslösning med inspektion, lagning eller takbyte i samband med installation av solceller. Vi ser till att helheten är i ordning för bästa möjliga resultat.

  MÖT JOHAN I MJÖLBY

  JOHAN CERNVALL

  Solenergikonsult