SOLCELLER I OSKARSHAMN

Att installera solceller är idag standard i många svenska hem, så också i Oskarshamn. Är du nyfiken på hur just ditt hem kan gagnas av solenergi? Vi på Solivo guidar dig hela vägen från projektering till färdig installation. Vår kunniga personal berättar gärna mer om solceller och alla dess fördelar. Förutom att du skapar egen el till hemmet och sänker elräkningen bidrar du också till ett hållbart klimat. Att använda sig av solenergi är verkligen en win-win.

Kontakta gärna oss på Solivo i Oskarshamn för en gratis offert på solceller till ditt hem.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I OSKARSHAMN

  Vi använder oss utav moderna solpaneler från kända varumärken. Mycket har hänt de senaste åren tekniskt och idag kan vi förvänta oss betydligt mer el än tidigare från panelerna. Du kan därmed känna dig ännu tryggare i att investera med vetskapen om att el kommer att finnas. Solpanelernas energi kan du sedan använda direkt i hemmet, spara till senare i batterier eller sälja tillbaka till elnätet för en vinst. För att få ut det mesta möjliga brukar solpaneler vanligtvis placeras i söderläge på ett hustak. Där når flest solstrålar fram, vilket ger bäst underlag för att skapa el. Givetvis kan du skapa god elförsörjning även genom andra typer av installationer. Våra montörer skapar bästa möjliga lösning för dig.

  LOKALA REFERENSER KRING OSKARSHAMN

  Solivo är verksamma i stora delar av södra Sverige och har ett gott rykte hos kunder ute i landet. Vi visar gladeligen upp referensobjekt i närheten av Oskarshamn med omnejd. Vill du se exempel? Tveka inte att höra av dig. Vi arbetar alltid i nära kontakt med våra kunder och ser till att vi genom hela projektet har ett nära och ärligt samarbete. Det är av högsta vikt för oss. Återigen, varmt välkommen att kontakta oss för mer information om vilka vi är och hur vi arbetar.

  VILLA OSKARSHAMN

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE PÅSKALLAVIK

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA FIGEHOLM

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA SALTVIK

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA OSKARSHAMN

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE PÅSKALLAVIK

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA FIGEHOLM

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA SALTVIK

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I OSKARSHAMN

  Med hjälp av solceller tar du kontroll över din egen elförbrukning på ett konkret sätt. Vi ser en tydlig uppgång i samhället och intresset är högt. Det är därför viktigt att välja en kompetent och trovärdig aktör i uppsjön av solenergiföretag som finns idag. Solivo har långvarig erfarenhet och arbetar alltid nära kunden i ett öppet och ärligt samarbete. Med oss i båten kan du vara säker på att saker och ting går rätt till. Hela vägen från projektstart till effektiv solenergi i många år framöver.

  LADDBOX TILL BILEN I OSKARSHAMN

  Utöver solenergi erbjuder vi på Solivo också laddboxar till din elbil i Oskarshamn. Att ha effektiv laddning är ett måste för alla elbilsägare och en självklar investering. Tillgången till laddning längs vägarna byggs ut och blir bättre och bättre, men att ha en stadig grund i hemmet är ändå en förutsättning för att få ut det mesta av din elbil. Vi tillhandahåller en av marknadens mest populära laddboxar, som laddar snabbt och effektivt. Laddboxen kommer med en smidig mobilapp där du kan följa laddningen i realtid.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I OSKARSHAMN

  När det är dags att installera solpaneler är det en bra idé att också se över taket på huset. Kanske behöver det göras någon lagning eller ett helt takbyte? Att göra det i samband med installation av solenergi är en bra idé eftersom det i efterhand blir lite mer komplicerat att komma åt överallt. Vi samarbetar med en takläggare i Oskarshamn och kan därför erbjuda en helhetslösning med inspektion, lagning eller takbyte i samband med installation av solceller. Vi ser till att helheten är i ordning för bästa möjliga resultat.

  MÖT MICHAEL I OSKARSHAMN

  MICHAEL HOLMBERG

  Solenergikonsult / Regionchef Kalmar