SOLCELLER I HALMSTAD

Är du intresserad av att haka på trenden och skaffa solceller i Halmstad? Varmt välkommen att kontakta oss på Solivo för ett nära och ärligt samarbete. Vi har långvarig erfarenhet av solenergi och hjälper dagligen kunder i hela södra Sverige att komma igång. Möjligheten till att sänka elräkningen och samtidigt bidra till en hållbar framtid lockar många svenskar. Med solceller skapar du el från solens strålar utan något negativt klimatavtryck. Du kan också tjäna en slant genom att sälja överbliven el till elnätet. Har du solceller med batterier kan du också spara den skapade elen till senare om den inte behövs just nu. Du följer din egen elproduktion smart och smidigt i en mobilapp vi introducerar dig för.

Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta oss! Så pratar vi mer om solceller i Halmstad.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I HALMSTAD

  Det finns alltså många anledningar till att använda sig av solenergi. För att på bästa sätt få effekt från dina solpaneler hemma i Halmstad rekommenderar vi att de installeras på ett hustak. Det är det allra vanligaste, men det finns också andra alternativ. Det allra viktigaste är såklart att utrustningen placeras på en plats där solen ofta lyser. I regel brukar ett hustak i söderläge vara det allra bästa, då flest soltimmar råder där. Som kund hos Solivo får du solpaneler från ledande varumärken monterade av välutbildad personal med lång erfarenhet.

  VI HAR REFERENSER I NÄROMRÅDET

  På daglig basis hjälper vi kunder i stora delar av Sverige att komma igång med solenergi. Vi delar gärna med oss av referenser från projekt i din närhet. Vår målsättning är alltid att utforma bästa möjliga installation utefter kundens förutsättningar. Att montera solenergi skiljer sig väldigt mycket från fall till fall, och det gäller att göra rätt avvägningar för att garantera mesta möjliga elproduktion. Du kan därför som kund vara säker på att du blir tagen på allvar. Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

  VILLA HALMSTAD

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  Solceller och nytt tak på en vecka!

  VILLAÄGARE HALMSTAD

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA GULLBRANNA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA FYLLINGE

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA HALMSTAD

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  Solceller och nytt tak på en vecka!

  VILLAÄGARE HALMSTAD

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA GULLBRANNA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA FYLLINGE

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I HALMSTAD

  Likt med all annan teknik har solenergin gått framåt väldigt mycket det senaste. Solcellerna vi erbjuder är mer effektiva än någonsin tidigare och skapar goda förutsättningar för hög elproduktion från solen. Det gör att du kan känna dig tryggare än någonsin med solenergi. Vi använder oss av modern utrustning och ser till att ditt hem står redo när solen skiner. Det är en häftig känsla att skapa energi från till synes ingenting, samtidigt som miljöpåverkan är skonsam. Tillsammans tar vi fram en lösning för ditt hem! Kontakta oss för en gratis offert.

  LADDBOX TILL BILEN I HALMSTAD

  Vi erbjuder inte bara solenergianläggningar, vi tillhandahåller även laddboxar till våra kunder i Halmstad. Med våra laddboxar får du snabb och enkel laddning där du kan följa hela flödet i en mobilapp. Det finns stora fördelar i att köra elbil, men det tillkommer också en del betänkligheter, där laddning är centralt. Se därför till att ha tillgång till bästa möjliga förutsättningar för laddning på hemmaplan. Kontakta oss gärna för mer information om våra fina laddboxar.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I HALMSTAD

  Vi rekommenderar dig som kund att i samband med installation av solpaneler också inspektera taket. Vi samarbetar med takläggare i Halmstad och kan därför erbjuda en helhetslösning där vi utför ett eventuellt takbyte eller reparation i samband med installationen. På det sättet upptäcker du eventuella fel i tid och slipper plocka ner solenergianläggningen i efterhand. På det sättet kan du vara trygg i att taket håller över tid.

  MÖT PONTUS OCH ELLIOT I HALMSTAD

  PONTUS WIK

  Solenergikonsult

  ELLIOT WIK

  Solenergikonsult