Energiomställning med solceller och batterier

Minska ditt klimatavtryck, sänk din energiräkning och tjäna pengar i dagens och framtidens elnät med Solivo – solenergi för livet

Tjänster

Nyckelfärdiga lösningar för solceller och energilagring.
Vi på Solivo är en erfaren och trygg partner som tar ansvar för din investering hela vägen. Alltid med småländskt driv och finurlighet

Batterilagring

Trygghet och turbo till din investering

Med batterilagring förstärker du elsystemet i din fastighet. Du kan lagra el från solceller om du har valt att sälja ditt överskott när priserna är som bäst. En annan möjlighet är att använda det som reservkraft vid strömavbrott eller för att kapa effekttoppar – så kallad Peakshaving.
Inte minst kan du hyra ut kapaciteten till stödtjänster från Svenska kraftnät och få mycket fina inkomster. Batterier ger turbo till din investering, återbetalningstid och självförsörjningsgrad.

Solenergi

Mer aktuellt än någonsin

I rådande klimatförändringar och medföljande hållbarhetsomställning, har solenergi och solceller seglat upp som en alltmer vital lösning. Med sin förmåga att erbjuda ren, förnybar och obegränsad energi, är solenergi en kraftfull resurs för att möta dagens och framtidens energibehov. Denna omställning gynnar inte bara miljön – även plånboken.

Om oss

Välkommen till din partner för energiomställning, där småländsk kompetens och finurlighet möts. Vi ser fram emot att ta del av ditt projekt och hjälpa dig att nå dina mål.

Varumärken

Kvalitetsvarumärken för din trygghet

Vi arbetar enbart med världsledande varumärken som erbjuder den senaste tekniken med marknadsledande garantier.

Referenser i urval