Solceller i Ödeshög

Välkommen att kontakta Solivo i Ödeshög för att få en kostnadsfri offert redan idag.

Solivo i Ödeshög

Vi monterar solenergi i Ödeshög ofta och har lång erfarenhet från branschen. Gör som många andra redan gjort och investera i solenergi du med. Sänk dina elräkningar och skapa hållbar energi till ditt hushåll från solens strålar. Välj själv om du vill använda din skapade el direkt, spara den till senare i batteri eller sälja den tillbaka till elnätet. Solivo ligger i framkant och är uppdaterade om det senaste inom solenergi. Självklart utbildar vi dig i hur det fungerar, dessutom får du tillgång till en app där du kan följa din solenergi i Ödeshög i realtid.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer och ger dig en snabboffert!

Tjänster

Nyckelfärdig solenergi för dig i Ödeshög – oavsett tak och fastighetstyp. Vi på Solivo är din partner i solceller och batterilagring med trygghet och kompetens hela vägen. Alltid med småländskt driv och finurlighet.

Solpaneler i Ödeshög

Att investera i solpaneler är en sund och lönsam investering. Med solpaneler till villa, företag eller lantbruk skär du ner på energiräkningarna och bidrar dessutom till en hållbar miljö. I regel brukar solpanelerna monteras på taket, där de träffas bäst av solstrålarna. Allt för att du på bästa sätt ska kunna driva ditt hem, din verksamhet eller varför inte din bil. Solpaneler i Ödeshög blir mer populära dagligen och fler väljer att installera dem. I oss på Solivo får du en trovärdig partner med passion för solpaneler. Vi har alltid dig som kund i fokus och tar fram en specialanpassad lösning för just dina möjligheter. Be om en snabboffert för solpaneler i Ödeshög redan idag, så sätter vi igång direkt.

Effektiv solenergi i Ödeshög

I takt med att elpriserna blir högre väljer fler och fler fastighetsägare att börja dra nytta av solenergin för att minska kostnaderna. Med solceller sparar du inte bara pengar, du gör också en insats för miljön och minskar ditt hushålls koldioxidavtryck. För största möjliga effekt på dina solceller bör du vinkla och rikta dem i sydlig riktning. Självklart går det att få användning av solenergi även på andra sätt om möjligheterna inte finns för den positioneringen. Solcellerna vi använder i Ödeshög är moderna och vi hjälper dig att räkna på om det är ett bra alternativ för dig. Kontakta oss för en offert.

Smart och enkelt

Laddbox till elbilen i Ödeshög

Kanske har du redan en eller funderar du på att skaffa elbil? Allt fler gör omställningen från fossildrivet till eldrivet, lite av samma skäl som med solenergi. Med elbil kommer du undan fossilbränslens negativa påverkan på såväl plånbok som klimat. För att få ut det mesta av din elbil behöver du en laddbox hemma i Ödeshög. Hos Solivo finner du laddboxar av högsta klass, där du dessutom kan integrera din solenergianläggning. Våra laddboxar i Ödeshög fungerar för alla bilmärken och ser till att din bil alltid är laddad och redo för avresa. Du kan följa din laddning i en mobilapp och ha full koll på batteriet. Vi hjälper dig hela vägen med laddbox för dina behov!

Möt Johan i Ödeshög

Johan Cernvall