SOLCELLER I VADSTENA

Är du intresserad av att investera i solenergi i Vadstena? Vi på Solivo står redo att hjälpa dig ta klivet över till solceller. Med oss får du en erfaren och professionell aktör som vet vad som gäller. Tillsammans tar vi fram bästa möjliga solenergianläggning för ditt hushåll. Tveka inte att fylla i vår intresseanmälan för en fri offert, där vi konkret ger dig mer information.

Solceller innebär många möjligheter där du utöver att skapa egen elförbrukning också kan sälja vidare överflödig energi till elnätet och tjäna pengar. Tillsammans med våra solceller får du som kund också en mobilapp där du kan följa din elproduktion i realtid. Självklart utbildar vi dig som kund i hur det fungerar.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I VADSTENA

  Att investera i solpaneler hemma i Vadstena är en hållbar investering på flera sätt. Utöver att du sparar på elräkningen varje månad genom att skapa egen el, bidrar du också till en mer hållbar miljö. Att utnyttja solens strålar till att skapa energi kräver inget från jordens resurser och är ett väldigt klimatsmart alternativ. För absolut bästa effekt bör du montera dina solpaneler på ditt hustak i söderläge, där råder flest soltimmar i regel. Självklart kan du också använda dig av andra typer av uppsättningar på andra platser. Kontakta oss gärna och berätta om dina förutsättningar så gör vi det mesta vi kan utifrån det. Våra montörer har erfarenhet av de allra flesta typer av tak och installationer och finns där för dig. Vänd dig med förtroende till Solivo i Vadstena, så tar vi tag i ditt projekt redan inom kort.

  REFERENSER I DIN NÄRHET

  Vill du veta mer om tidigare solenergiprojekt vi utfört i Vadstena med omnejd? Tveka inte att höra av dig till oss, så berättar vi gärna mer om arbeten vi gjort. För oss är det av högsta vikt att det ska vara enkelt och smidigt att komma igång med solpaneler. Vi ser därför alltid till att lägga upp en plan utefter kundens förutsättningar. Det går inte att arbeta likadant med samtliga kunder och du som beställare kan alltid förvänta dig ett personligt upplägg. Gör som många andra och anlita oss för solpaneler i Vadstena.

  VILLA VADSTENA

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE VADSTENA

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA VADSTENA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA VADSTENA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA VADSTENA

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE VADSTENA

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA VADSTENA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA VADSTENA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I VADSTENA

  Med modern solenergi kan du som kund få ut mer än någonsin av solens strålar. Våra solpaneler är från ledande varumärken och fångar upp mer sol än någonsin tidigare, du får helt enkelt mer energi för dina pengar. Med en effektiv solenergianläggning i Vadstena kan du spara stora pengar på elräkningen och känna en trygghet i att grejerna levererar. Vi på Solivo erbjuder dig med glädje en kostnadsfri offert där vi räknar på bästa möjliga lösning för ditt hushåll.

  BEHÖVER DU EN LADDBOX I VADSTENA?

  Vi älskar smart och hållbar energi på Solivo. Utöver solceller erbjuder vi också dig som kund i Vadstena laddboxar till elbilen. Kanske har du redan tagit klivet till elektrifierad bil, eller står du fortfarande i startgroparna? Oavsett är en laddbox ett givet inslag i ditt hem för effektiv och smart laddning av din bil. Vi erbjuder produkter från marknadsledande varumärken där du också kan integrera din solenergi. Hör av dig om du vill veta mer!

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I VADSTENA

  Eftersom din solenergianläggning högst troligt är placerad på ditt hustak är det en bra idé att se över det inför installation. Genom att inspektera taket i förväg och hantera eventuella fel eller skador i förväg kan du spara tid och pengar. Det är att föredra att inte behöva plocka ner solpanelerna i onödan. Vi samarbetar med takläggare på orten i Vadstena och kan därigenom erbjuda dig som kund en helhetslösning med inspektion av tak och installation av solenergi. Vi rekommenderar dig varmt att göra både och vid samma tillfälle.

  MÖT JOHAN I VADSTENA

  JOHAN CERNVALL

  Solenergikonsult