BATTERILAGRING

EN SMART OCH LÖNSAM INVESTERING FÖR BÅDE FÖRETAG OCH HEM

Missa inte chansen, skicka in din intresseanmälan

BATTERILÖSNINGAR

Ett batteri är en utmärkt resurs för Svenska kraftnäts stödtjänster då batterier kan lagra energi för att sedan snabbt frigöra energin vid behov.

Det finns flera sätt att använda sitt batteri för att tjäna pengar. Med Solivos tjänst är du inte bunden till något. Vi hjälper dig att använda den för tillfället mest lönsamma tjänsten.

Industribatterier

Solivo erbjuder effektiva batterier som är redo att anslutas till Svenska kraftnäts stödtjänster

Det norska bolaget Pixii tillverkar batterier som lämpar sig för den kommersiella marknaden. Pixii energilagringssystem är skalbara för att passa för lantbruk, kommersiella fastigheter och industrier i alla storlekar. Batterierna från Pixii lämpar sig särskilt väl för att ansluta till frekvensmarknaden från Svenska kraftnät då de är mycket effektiva och responderar snabbt.

Solivo är återförsäljare och installatör av Pixii och hjälper dig och ditt företag igång med att tjäna pengar på ditt batteri.

Villabatterier

Solivo erbjuder villabatterier som är redo att anslutas till stödtjänsterna från Svenska kraftnät. Våra batterier är kompatibla med Checkwatt och är skalbara och kan därför kompletteras med fler batterimoduler i efterhand om man skulle önska. Batterierna är anpassade för att placeras frostfritt. Solivo sköter om eventuell föranmälan till nätägaren, montering, installation och konfigurering av batterierna. Vi kopplar även upp ditt batteri mot aktuell stödtjänst. Det betyder att Solivo levererar nyckelfärdiga batterianläggningar till villaägare.

Låt Elliot hjälpa dig!

Elliot är en av våra experter på solceller och batterilagring. Han hjälper dig gärna med frågor eller funderingar
– stora som små.

Hör av dig till oss    Vad vill du ha hjälp med?