SOLCELLER I TROLLHÄTTAN

Solivo har gedigen erfarenhet och är en trygg aktör inom solenergi i Trollhättan. Många väljer idag att investera i solenergi för att få en långsiktig och trygg form av energi till hushållet. Du kan använda solenergi på en rad olika sätt och förutom att använda den direkt i hemmet också spara den via batteri till senare, eller varför inte sälja den tillbaka till elnätet för en slant? I Solivo får du inte bara solenergi av hög kvalitet, du får också förstklassig service och ett passionerat företag som ligger i framkant. Vi utbildar dig i hur det fungerar och introducerar dig också för en app där du kan följa din solproduktion.

Kontakta oss gärna för mer information och en kostnadsfri offert.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I TROLLHÄTTAN

  Solpaneler är en sund och lönsam investering. Genom att installera solpanaler på hemmet i Trollhättan eller varför inte företaget sparar du pengar på energiräkningarna och bidrar samtidigt till en hållbar framtid. Solpaneler monteras vanligen på taket där de exponeras för mest sol. Det går också att installera på andra platser om förutsättningarna inte är optimala på taket. Vi har hjälpt kunder med en mängd olika taktyper och önskemål genom åren – vi anpassar oss för din sitaution. Solpaneler i Trollhättan är vanligt förekommande och säkerligen har du sett trenden växa fram, kanske är det dags för dig att haka på?

  NÅGRA EXEMPEL I DIN NÄRHET

  Det ska vara enkelt och smidigt att installera solpaneler och ställa om till egenproducerad el i Trollhättan. Vi har alltid dig som kund i fokus och tar inga genvägar till den mest effektiva lösningen. I vårt stall har vi produkter från marknadsledande varumärken och välutbildad personal som sköter installation och montering. Gör som många andra och anlita oss i Trollhättan för bästa möjliga hjälp med solceller eller solpaneler.

  VILLA TROLLHÄTTAN

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE VARGÖN

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA VELANDA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA VÄNERSBORG

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA TROLLHÄTTAN

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE VARGÖN

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA VELANDA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA VÄNERSBORG

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIVA SOLCELLER I TROLLHÄTTAN

  Elpriserna blir allt högre och efterfrågan på billig el är större än någonsin. Tack vare moderna och effektiva solceller i Trollhättan kan du spara stora pengar och ta klivet in i framtiden. Istället för att förlita dig på marknadspriserna kan du luta dig mot att du har en egen elproduktion i hemmet. Tekniken går snabbt framåt och dagens solceller är effektivare än någonsin.

  Vill du veta mer? Hör av dig till oss på Solivo i Trollhättan för en snabboffert.

  LADDBOX TILL ELBILEN SNABBT OCH LOKALT

  Allt fler köper elbil. Samtidigt går samhället mot att bli mer fossilfritt, det är med andra ord tydligt att utvecklingen går mot en eldriven bilflotta på våra vägar. Att köra elbil är lättare än någonsin, men det finns en del svårigheter. Möjligheten till att kunna ladda effektivt är en dealbreaker för många, med en laddbox hemmavid i Trollhättan är det löst. Vi erbjuder moderna laddboxar av hög kvalitet där du också kan integrera din solenergianläggning. Laddboxarna vi säljer i Trollhättan är kompatibla med samtliga bilmärken och ansluts till en mobilapp där du kan följa din laddning.

  Hör av dig så berättar vi mer.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I TROLLHÄTTAN

  I samband med att du installerar solpaneler på ditt tak bör taket ses över. Vi samarbetar med en takläggare i Trollhättan och kan erbjuda takbyte eller reparation i samband med installationen. Det är nämligen en bra idé att göra det i samband eftersom du då inte behöver plocka ner dina solceller i onödan. Takläggarna i Trollhättan har god kunskap och erfarenhet av våra tjänster och vi kan erbjuda en helhetslösning med både installation av solceller och takbyte om det behövs. Det säkerställer att installationen av solpanelerna blir effektiv och långsiktigt säker.

  MÖT PONTUS I TROLLHÄTTAN

  PONTUS WIK

  Solenergikonsult

  010-333 20 60
  0760-282 887

  info@solivo.se
  pontus@solivo.se