SOLCELLER I TIDAHOLM

Våra montörer i Tidaholm har stenkoll på solenergi och har långvarig erfarenhet. Gör som många andra och investera i solenergi idag. Du får inte bara en billigare månadskostnad för elen, utan bidrar också till en mer hållbar framtid. Solenergin kan användas direkt i hemmet, sparas till senare via batteri eller säljas tillbaka till elnätet. I Solivo får du en trovärdig aktör som ligger i framkant i branschen, du kan vara säker på att vi har koll på det allra senaste inom innovation och teknik. Låt oss hjälpa dig att ta klivet till solenergi i Tidaholm idag!

Varmt välkommen att kontakta Solivo i Tidaholm för en kostnadsfri offert på solenergi idag.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I TIDAHOLM

  Att installera solpaneler innebär en bra och lönsam investering. Det både sparar pengar i plånboken och är skonsamt för miljön. I regel brukar solpaneler monter på ett hustak, men det finns också andra områden där det går utmärkt att installera dem. Våra montörer tar tillsammans med dig fram bästa möjliga installation efter dina förutsättningar. Du har säkert redan sett många av dina grannar ha solpaneler på taket, kanske är du nyfiken på att haka på du också? Slå oss gärna en signal så hjälper vi dig med solpaneler i Tidaholm!

  NÅGRA EXEMPEL I DIN NÄRHET

  Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att installera solpaneler och att ställa om till att producera sin egen el i Jönköping. Med kunden i fokus tar vi inga genvägar till den mest effektiva anläggningen. Vi arbetar med marknadsledande varumärken och installationerna utförs av våra egna välutbildade montörer. Om man som många andra väljer att anlita oss i Jönköping kan man vara trygg med att solcellerna kommer leverera ren solenergi i många år framöver.

  VILLA TIDAHOLM

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE TIDAHOLM

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA HÖKENSÅS

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA FRÖJERED

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA TIDAHOLM

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE TIDAHOLM

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA HÖKENSÅS

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA FRÖJERED

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIVA SOLCELLER I TIDAHOLM

  Elmarknaden har ändrats och priserna tycks fortsätta stiga. Att då investera i solenergi är ett bra sätt att både sänka kostnaderna och säkra tillgången till stabil elförsörjning i hemmet. Det är dessutom miljövänligt och bidrar till en mer hållbar framtid för våra barn. Solceller är som mest effektiva när de är vinklade och riktade i sydlig riktning, men det går såklart också att montera på andra sätt och ändå få bra effekt. Solcellerna vi säljer i Tidaholm är effektiva, tillsammans tar vi fram bästa möjliga lösning för ditt hushåll.

  LADDBOX TILL ELBILEN SNABBT OCH LOKALT

  Elbilens popularitet fortsätter att öka och allt fler väljer att köra eldrivet. Tillgång till effektiv laddning i hemmet är då en självklarhet. Vi erbjuder inte bara solceller utan också laddbox till bil. Hos oss hittar du smarta laddboxar där du dessutom kan integrera din solenergianläggning. Våra laddboxar i Tidaholm är kompatibla med samtliga bilmärken och ansluts till en mobilapp, där du sedan kan följa din laddning i realtid. Vi hjälper dig att välja rätt laddbox för dina behov.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I TIDAHOLM

  I samband med att vi installerar solpaneler inspekterar vi också taket för att göra en bedömning över hur taket ser ut. Kanske är det läge att du reparerar eller gör ett takbyte i samband med installationen av dina solpaneler. Vi samarbetar med en taklägger i Tidaholm och kan erbjuda deras tjänster tillsammans med solcellsinstallationen. Med tanke på att solceller har lång livslängd kan det vara en bra idé att se över taket under innan du monterar, för att slippa att plocka ner dem i onödan.

  Vi berättar gärna mer om hur vi kan se över taket i samband med att du installerar solceller i Tidaholm.

  MÖT ELLIOT I TIDAHOLM