SOLCELLER I VÄXJÖ

Har det blivit dags för dig och ditt hushåll i Växjö att skaffa solceller? Tillsammans med oss på Solivo får vi det att hända! Att investera i solceller är på mångas läppar och allt fler tar steget. Fördelarna är många och utrustningen är idag vassare än någonsin. Genom att investera i solceller sänker du dina elräkningar och får en större kontroll över din hushålls el. Välj själv om du vill använda dig av elen direkt, spara den till senare i batterier eller varför inte sälja överskottet för en slant? Du gör också miljön en tjänst genom att använda dig av solens strålar istället för traditionell el från andra källor. Vår personal utbildar dig i hur det fungerar och du får även en mobilapp där du kan följa din solproduktion.

Varmt välkommen att kontakta oss på Solivo för en gratis offert på solceller i Växjö!

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I VÄXJÖ

  Solpaneler har som sagt många fördelar och är en god investering. Förutom den smarta elen höjs också värdet på din fastighet, det är ytterligare en faktor att ha i beaktning. Genom att installera solpaneler skapar du en långsiktig trygghet för hushållets el. Våra välutbildade montörer ser till att du som kund får bästa möjliga upplägg och att allt går rätt till från start till mål. Solivo är en trovärdig aktör som vet vikten av ett ärligt och nära samarbete. Vi är måna om dig som kund och finns alltid ett samtal bort om frågor eller funderingar skulle uppstå. Skicka oss gärna ett meddelande här på hemsidan eller ring oss, så sätter vi igång och ger dig ett förslag på lösning inom kort.

  NÅGRA EXEMPEL I DIN NÄRHET

  Solivo är verksamma i stora delar av södra Sverige och hjälper kunder varje dag med solenergi. Kanske är du nyfiken på arbeten vi gjort tidigare och hur det skulle kunna se ut för din del? Vi visar gärna upp referenser och lösningar vi erbjudit andra kunder. Varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information om hur vi arbetat i Växjö och på andra platser. Kanske kan vi hitta ett liknande koncept för just dig?

  VILLA VÄXJÖ

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE HOVMANTORP

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA INGELSTA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA ALVESTA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA VÄXJÖ

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE HOVMANTORP

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA INGELSTA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA ALVESTA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIVA SOLENERGI I VÄXJÖ

  Vi använder oss alltid av produkter och utrustning från kända varumärken och ser till att din solenergi ligger i linje med det senaste från branschen. Det går snabbt framåt och dagens solenergianläggningar är mer effektiva än någonsin och skapar mer energi från färre strålar. För absolut bästa effekt rekommenderar vi att solcellerna installeras i söderläge på ett hustak. Där exponeras de mest från solen, vilket leder till bästa möjliga produktion. Självklart kan du också installera dina solceller på annan plats. Våra kunniga montörer ser till att du får ut mest av solen efter just dina förutsättningar. Kontakta oss gärna för mer information.

  LADDBOX TILL ELBILEN I VÄXJÖ

  Har du en laddbox i ditt hem? Äger du en elbil eller går du i tankar över att köpa en? Att ha en laddbox installerad är en investering i framtiden och säkrar effektiv laddning. Som elbilsägare är det ett självklart val att skapa förutsättningar för att snabbt och enkelt kunna ladda bilen. Även om infrastrukturen med laddstolpar längs vägarna utvecklas är det ännu inte lika tillförlitligt som att tanka med fossila bränslen. Vi erbjuder laddboxar i Växjö där du tryggt kan ladda bilen hemma. Förloppet kan du följa i en smart mobilapp. Vill du veta mer om våra laddboxar? Kontakta oss gärna på telefon eller via formuläret här på sidan.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I VÄXJÖ

  När du installerar solceller rekommenderar vi att du också ser över ditt hustak. Vi samarbetar med takläggare i Växjö och kan erbjuda dig en helhetslösning med inspektion, lagning och takbyte om så behövs. Det är nämligen en bra idé att åtgärda eventuella fel innan du installerar solenergianläggningen, för att slippa att plocka ner den i onödan. Det gör att du slipper dyra överraskningar i efterhand. Slå oss gärna en signal eller fyll i formuläret här på sidan om du vill veta mer om vår takläggare i Växjö.

  MÖT MICHAEL I VÄXJÖ

  MICHAEL HOLMBERG

  Solenergikonsult / Regionchef Kalmar