SOLCELLER I ÅSEDA

Har det blivit dags för dig att köpa solceller till hemmet i Åseda? Solivo är en trygg aktör med stor erfarenhet av solenergi – vi hjälper dig gärna. Att köpa solceller har många fördelar ur en många olika perspektiv. Ur en ekonomisk synvinkel kan du spara stora pengar på att göra dig oberoende av elnätet, samtidigt som du ur en miljösynpunkt minskar utsläppen. Dagens solceller ger dig stor frihet och låter dig antingen använda elen direkt, spara till senare i batterier eller sälj det vidare till elnätet för en intäkt. Våra montörer har god vana i branschen och ser till att du får bästa möjliga förutsättningar.

Hör av dig för en gratis offert på solceller i Åseda, baserad på just din fastighet och tomt.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I ÅSEDA

  Att investera i solpaneler är både en sund och lönsam investering. Förutom att du gör en insats för klimatet och en hållbar miljö, ökar du också värdet på din fastighet. För att inte nämna din minskade elkostnad. Oavsett hur din tomt eller fastighet hjälper vi dig att komma igång och få god utväxling på dina solpaneler i Åseda. I regel brukar anläggningen installeras i söderläge på ett hustak, där mest soltimmar råder. Skulle inte den möjligheten finnas hittar vi bästa möjliga lösning för din fastighet och tomt. Vår personal har sett det mesta genom åren och anpassar sig efter förutsättningarna på platsen.

  LOKALA REFERENSER FRÅN NÄROMRÅDET

  Solivo är verksamma i stora delar av södra Sverige och har hjälpt otaliga kunder att ställa om till solenergi. Vi visar gladeligen upp referenser till dig som är nyfiken på hur slutprodukten kan bli. Vår kunniga personal finns alltid tillgängliga för dig ett samtal eller mail bort. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig i Åseda.

  VILLA ÅSEDA

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE ÅSEDA

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA ALSTERMO

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA LENHOVDA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA ÅSEDA

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE ÅSEDA

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA ALSTERMO

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA LENHOVDA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I ÅSEDA

  Den tekniska utvecklingen går ständigt framåt och dagens solceller är inget undantag. Du kan idag förvänta dig att få ännu stabilare elproduktion av solens strålar. Vår utrustning kommer från kända varumärken och garanterar tillförlitlig el. Vi berättar gärna mer om våra solceller mer i detalj och vad du som kund kan förvänta dig att få ut av dem.

  LADDBOX TILL BILEN SNABBT OCH LOKALT I ÅSEDA

  Har du likt många andra köpt en elbil? Ett givet inslag i ditt hem som elbilsägare är en bra laddbox. Vi erbjuder laddboxar av hög kvalitet där du kan ladda snabbt och effektivt – samtidigt som du följer allt i realtid genom en mobilapp. Se till att ditt hem i Åseda har rätt förutsättningar och att ditt elbilskörande blir smärtfritt med en laddbox från Solivo. Vill du veta mer om våra laddboxar? Fyll gärna i formuläret här på sidan eller ring oss direkt.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I ÅSEDA

  Att installera solceller på taket förutsätter att ditt hustak är stabilt och utan skador. Vi rekommenderar därför att i samband med installation inspektera takets kondition och utföra eventuella reparationer innan solenergianläggningen placeras. För att underlätta detta för våra kunder samarbetar vi med takläggare i Åseda och kan erbjuda en helhetslösning. Det minsta du kan göra är att låta taket inspekteras ordentligt i förväg, för att slippa eventuella dyra överraskningar senare. Vill du veta mer om vår takläggare i Åseda? Hör av dig!

  MÖT MICHAEL I ÅSEDA

  MICHAEL HOLMBERG

  Solenergikonsult / Regionchef Kalmar