SOLCELLER I VIMMERBY

Funderar du på att installera solceller på taket hemma i Vimmerby? Både den egna plånboken och miljön tackar dig ifall du bestämmer dig för det. Fördelarna är nämligen många. Att göra sig oberoende av elmarknaden och skapa egen el sänker elräkningen, samtidigt som klimatet skonas från utsläpp. Du får också kontroll över din el och kan välja att använda den direkt i hemmet, spara den tills senare genom batterier (om du väljer att köpa det) eller att sälja elen tillbaka till elnätet för en inkomst. Vår personal introducerar dig för hur det fungerar och svarar på alla frågor du kan tänkas ha. Efter installation kan du sedan följa din elproduktion i realtid genom en mobilapp.

Är det dags för solceller i Vimmerby? Låt oss hjälpa dig! Kontakta oss för en gratis offert.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I VIMMERBY

  Med hjälp av solpaneler på villan eller tomten i Vimmerby tar du alltså ditt hushålls elproduktion till en ny nivå. Dagens utrustning är effektivare än någonsin och du kan räkna med mer el från solens strålar än tidigare. I takt med att populariteten ökat har många nya företag också dykt upp. Anlita Solivo för en trygg och kompetent partner genom hela processen. Vi värnar om en nära och ärlig kontakt med våra kunder. Därtill utbildas vår personal kontinuerligt för att säkerställa att vi levererar på en hög nivå och håller vad vi lovar. Vi utformar varje projekt utefter dess unika förutsättningar och genomför projektering, installation och leverans helhjärtat från start till mål.

  Vill du veta hur vi kan hjälpa dig i Vimmerby med solpaneler? Hör gärna av dig!

  VI VISAR GÄRNA REFERENSER FRÅN NÄROMRÅDET

  Solivo utför dagligen arbeten i stora delar av södra Sverige. Vill du se exempel på hur vi hjälpt kunder i Vimmerby med solenergi? Vi visar gladeligen upp hur vi hjälpt kunder med solenergi nära dig. Ingen installation är den andra lik, vi anpassar alltid utefter kundens förutsättningar. Varmt välkommen att kontakta oss för referensobjekt eller om du har några frågor rörande ditt hems möjligheter. Vi hörs!

  VILLA VIMMERBY

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE FRÖDINGE

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA HULTSFRED

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA MARIANNELUND

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA VIMMERBY

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE FRÖDINGE

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA HULTSFRED

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA MARIANNELUND

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I VIMMERBY

  Tekniken går snabbt framåt och idag är solceller effektivare än någonsin. Cellerna genererar mer el och du kan känna dig än tryggare i din investering. Vi använder oss utav utrustning från ledande varumärken och ser till att du får det bästa för just din situation. För bästa effekt rekommenderar vi att installera solcellerna i söderläge på ett hustak. Där råder flest soltimmar, vilket ger större möjligheter till god elproduktion. Självklart går det att installera på andra sätt om det passar bättre. Tillsammans tar vi fram en smart lösning för ditt hem. Varmt välkommen att kontakta Solivo i Vimmerby för en gratis offert på solceller!

  <’h2′ class='av-special-heading-tag' itemprop="headline" >SAMARBETEN

  När du installerar solceller rekommenderar vi att du också ser över ditt hustak. Vi samarbetar med takläggare i Vimmerby och kan erbjuda dig en helhetslösning med inspektion, lagning och takbyte om så behövs. Det är nämligen en bra idé att åtgärda eventuella fel innan du installerar solenergianläggningen, för att slippa att plocka ner den i onödan. Det gör att du slipper dyra överraskningar i efterhand. Slå oss gärna en signal eller fyll i formuläret här på sidan om du vill veta mer om vår takläggare i Vimmerby.

  [/av_three_fourth]

  MÖT MICHAEL I VIMMERBY

  MICHAEL HOLMBERG

  Solenergikonsult / Regionchef Kalmar