SOLCELLER PÅ ÖLAND

Har det blivit dags för dig att skaffa solceller på Öland? Gör som många andra och haka på tåget! Vi på Solivo hjälper dig med allt från projektering till installation. Efter många år i branschen har vi samlat på oss gedigen erfarenhet och vet vad just ditt hem behöver för att få ut det mesta av solens strålar. Med solceller kan du både sänka dina elräkningar betydligt och bidra till en mer hållbar framtid. Fördelarna är många och dagens moderna solceller är effektivare än någonsin, vilket gör att du får ut mer av solen än tidigare.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta gärna Solivo på Öland, så ger vi dig en gratis offert på solceller.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER PÅ ÖLAND

  Med hjälp av solpaneler skapar du förutsättningar för en helt ny elförbrukning i hemmet på Öland. Du kan till och med välja hur elen ska förbrukas. Använd den direkt, spara den till senare i batterier eller varför inte sälja den vidare till elnätet? Med solpaneler får du många valmöjligheter, samtidigt som du säkrar din elförbrukning oavsett vad priserna på elmarknaden säger. För bästa möjliga effekt på panelerna rekommenderas installation i söderläge på ett hustak eftersom flest soltimmar råder där. Självklart går det att få stor utväxling på solpaneler även på andra platser. Våra montörer tar fram bästa möjliga alternativ för din tomt.

  LOKALA EXEMPEL I NÄRHETEN

  Solivo är en erkänd aktör i branschen och genomför dagligen arbeten i stora delar av södra Sverige. Längs vägen har vi samlat på oss många nöjda kunder, så också på Öland med omnejd. Vi delar gladeligen med oss av exempel på installationer i närheten av där du bor. Kanske har vi redan hjälpt dina grannar att ställa om? Våra erfarna montörer ser fram mot att hjälpa dig!

  VILLA ÖLAND

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE BYXELKROK

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA BORGHOLM

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA FÄRJESTADEN

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA ÖLAND

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE BYXELKROK

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA BORGHOLM

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA FÄRJESTADEN

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI PÅ ÖLAND

  Tekniken går framåt och dagens solenergi är mer effektiv än någonsin. Tack vare ny teknik kan solceller skapa mer energi än tidigare, vilket gör solenergi tryggare och pålitligare än tidigare. Vi använder oss utav marknadsledande produkter och ser till att ditt hem får goda förutsättningar för att leverera el idag och en lång tid framöver. Att investera i solenergi är en långsiktig handling du kommer ha glädje av i många år framöver. Det höjer också värdet på din fastighet, vilket är lite av en bonus. Se till att ta ditt hem in i framtiden redan idag. Hör av dig till oss för en gratis offert för solenergi på Öland!

  LADDBOX TILL BILEN PÅ ÖLAND

  Som elbilsägare är det solklart, en laddbox i hemmet är ett måste. Hos Solivo på Öland erbjuds populära laddboxar som säkerställer att din bil alltid är redo för avfärd. Ladda snabbt och följ hela processen i en tillhörande mobilapp. Även om det rullar fler elbilar på vägarna än någonsin tidigare har infrastrukturen för laddning inte riktigt kommit igång längs vägarna, så även på Öland. Se därför till att du har vad som krävs i hemmet för att inte riskera att få slut på batteri. En laddbox löser dina problem och skapar förutsättningar för ett tryggt elbilsanvändande. Vill du veta mer om våra boxar? Hör av dig via formuläret!

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE PÅ ÖLAND

  När det är dags för installation av solceller bör taket ses över inför. Vi samarbetar med en takläggare på Öland som ser till att ditt tak blir inspekterat, lagat eller utbytt om du så önskar. Samarbetet gör att vi kan erbjuda dig som kund en helhetslösning med takbyte och installation av solceller. Att inte se över taket innan montering kan innebära dyra överraskningar i efterhand. Se därför till att ditt tak är starkt innan du lägger på solenergianläggningen! Vår takläggare på Öland ser till att allt ser bra ut!

  MÖT MICHAEL PÅ ÖLAND

  MICHAEL HOLMBERG

  Solenergikonsult / Regionchef Kalmar