SOLCELLER I MÖNSTERÅS

Allt fler svenskar satsa på solceller, med Solivo i laget får du en erfaren och trovärdig partner som hjälper dig att ställa om. Solceller är både miljövänliga och kostnadseffektiva, det är en win-win helt enkelt. Du kan välja att använda din insamlade energi direkt, spara den tills senare eller sälja den tillbaka till elnätet. Vår personal är utbildade inom det senaste i och guidar dig fram till bästa möjliga lösning för just dig. Vi utbildar också dig som kund i hur det fungerar och introducerar dig för en mobilapp där du kan följa din elproduktion i realtid.

Kontakta Solivo i Mönsterås för en offert redan idag – helt gratis.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I MÖNSTERÅS

  Att investera i solpaneler är alltså ett gynnsamt beslut för både ditt hushåll och klimatet. Det går snabbt framåt i solenergibranschen och dagens utrustning genererar mer el än någonsin tidigare från solen. Att investera i solpaneler hemma i Mönsterås är en klok investering både här och nu och långsiktigt. Du gör dig oberoende av de stigande elpriserna och framtidssäkrar din egen el i hushållet, samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid. Vill du veta mer om våra produkter och vad som passar just ditt hem i Mönsterås? Hör gärna av dig för en kostnadsfri offert.

  NÅGRA EXEMPEL KRING MÖNSTERÅS

  Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att ställa om till förnybar energi. Att installera solpaneler i Mönsterås ska vara okomplicerat och gå fort. Med det sagt tar vi inga genvägar utan ser alltid till att göra en noggrann planering utefter dina förutsättningar. Tillsammans tar vi fram bästa möjliga solceller för ditt hem. Solivo arbetar med marknadsledande varumärken och samtliga installationer görs av våra proffsiga montörer. Se till att skaffa solceller i Mönsterås redan idag!

  VILLA MÖNSTERÅS

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE MÖNSTERÅS

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA ÅLEM

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA OKNÖ

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA MÖNSTERÅS

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE MÖNSTERÅS

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA ÅLEM

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA OKNÖ

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIVA SOLENERGI I MÖNSTERÅS

  Solceller har alltid varit ett bra alternativ för elförsörjning i hemmet. Det har blivit än mer tydligt nu när energipriserna ökat i samhället. Med solceller installerade på taket i Mönsterås både sänker du kostnaderna och bidrar till ett mer hållbart klimat. För att få bästa möjliga utväxling på solcellerna rekommenderar vi att placera dem i sydligt läge på taket. Det går såklart att använda dem i andra riktningar också om möjligheten inte finns.

  LADDBOX TILL ELBILEN SNABBT OCH SMART

  Allt fler köper elbil och den totala mängden ökar dag för dag i Sverige. Är du elbilsägare är en laddstolpe hemma i Mönsterås ett självklart val. Även om fler och fler laddstationer byggs längs vägarna är det skönt och pålitligt att ladda bilen på hemmaplan. Solivo tillhandahåller några av de populäraste laddboxarna på marknaden och går att koppla med en smart mobilapp. Med hjälp av den får du full koll på din laddning och det blir enkelt att hålla reda på om bilen är laddad nog.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I MÖNSTERÅS

  När det är dags för installation av solpaneler i Mönsterås rekommenderar vi kunden att göra en grundlig inspektion av taket med hjälp av takläggare. Det här gör vi för att upptäcka eventuella fel eller behov av byte innan vi installerar panelerna. För att slippa plocka ner solpanelerna i onödan är det en bra idé att utföra eventuella reparationer eller takbyten innan installation. Tack vare samarbetet med takläggare i Mönsterås kan vi erbjuda taktjänster och installation av solpaneler samtidigt. Vill du veta mer om våra tjänster? Fyll gärna i formuläret eller slå oss en signal!

  MÖT MICHAEL I MÖNSTERÅS

  MICHAEL HOLMBERG

  Solenergikonsult / Regionchef Kalmar