SOLCELLER I KALMAR

Är du intresserad av solceller till hemmet i Kalmar? Vi hjälper dig att komma igång snabbt och säkert med utrustning av högsta kvalitet. Vår välutbildade personal ser till att du får bästa möjliga solenergianläggning efter ditt hems förutsättningar. Solivo är verksamma i stora delar av södra Sverige och är en trovärdig aktör i branschen. Anledningarna till att investera i solceller är många. Förutom att du sparar pengar på elräkningarna och skapar egen el bidrar du också till ett mer hållbart klimat. Tekniken har gått snabbt framåt och dagens solceller producerar mer el än tidigare, vilket gör energislaget till ett självklart alternativ för dig i Kalmar. Vår personal utbildar dig i hur allt fungerar och vad du behöver tänka på. Du kan efter installation följa din egen elproduktion i realtid genom en smart mobilapplikation vi introducerar dig för.

Varmt välkommen att kontakta Solivo i Kalmar för en kostnadsfri offert!

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I KALMAR

  Det finns alltså många anledningar till att byta till solpaneler i Kalmar. För att få ut det allra mesta av din anläggning rekommenderar vi att du placerar solpanelerna på hustaket i söderläge. Det är nämligen där flest soltimmar råder. Skulle det inte vara möjligt finns det självklart otaliga andra lösningar. Genom åren har vi sett det mesta och kan därför hjälpa dig med finurliga lösningar för mesta möjliga exponering från solen. Vi skissar gärna på en kostnadsfri offert för dig, där vi ger dig ett smart upplägg efter dina förutsättningar.

  LOKALA EXEMPEL FRÅN TRAKTEN

  Solivo är en erkänd aktör i solenergibranschen och utför dagligen installationer och arbeten i stora delar av södra Sverige. Vi tar varje projekt på största allvar och lämnar ingenting åt slumpen. Vårt goda omdöme arbetar vi hårt för att uppehålla. Är du nyfiken på hur vi hjälpt kunder med solceller i Kalmar med omnejd? Vi visar gärna upp referensobjekt och berättar om hur vi hjälpte dina grannar. Ett ärligt och öppet samarbete gagnar båda parter och det är något vi alltid eftersträvar. Gör som många andra i Kalmar och låt oss hjälpa dig med solpaneler redan idag.

  VILLA KALMAR

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE KALMAR

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA LJUNGBYHOLM

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA BERGA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA KALMAR

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE KALMAR

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA LJUNGBYHOLM

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA BERGA

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I KALMAR

  Elräkningarna stiger i rasande takt och vikten av andra energislag har därför blivit än mer tydlig. När både ekonomin och klimatet förordar solceller är valet självklarare än någonsin. Med moderna solceller på taket hemma i Kalmar kan du skapa egen energi du antingen kan använda direkt, spara till senare genom batterier eller sälja tillbaka till elnätet. Vi använder oss utav utrustning från ledande varumärken i branschen och ser till att du får bra grejer på taket.

  LADDBOX TILL ELBILEN I KALMAR – SNABBT OCH ENKELT

  Kanske har du skaffat elbil eller är det på gång? Att ha en effektiv laddbox i hemmet är då ett måste. Vi tillhandahåller utöver solenergi också laddboxar från branschledande varumärken, där du snabbt och enkelt kan ladda bilen hemma i Kalmar. Se till att trygga ditt hem och framtidssäkra garaget för framtida eller nutida fordon. Du kan följa din laddning i realtid genom en mobilapp som ingår med våra laddbox. Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss genom formuläret här på sidan, via mail eller telefon. Vi hörs!

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I KALMAR

  I samband med att du installerar solceller på taket i Kalmar rekommenderar vi dig som kund att också se över takets kondition. På det sättet kan du undvika dyra överraskningar. Att åtgärda eventuella fel eller brister innan du installerar solenergianläggningen gör att du slipper plocka ner allting i efterhand tidigt. Vi samarbetar med en lokal takläggare i Kalmar och kan på det sättet erbjuda dig som kund en helhetslösning där helheten tas om hand. Kontakta oss gärna för mer information om rekommendationer kring ditt tak inför installation av solenergi.

  MÖT MICHAEL I KALMAR

  MICHAEL HOLMBERG

  Solenergikonsult / Regionchef Kalmar