SOLCELLER I
VÄRNAMO

Solen skiner över Värnamo som den enda kostnadsfria energikällan. Det är lätt att förstå att många intresserar sig för solceller i Värnamo nu när priserna på el ser ut som de gör.

Att ta vara på solenergin med hjälp av solceller är ett mycket smart sätt att påverka sina kostnader och miljön på ett positivt sätt. Antingen använder man energin direkt, säljer den till nätet eller så kan man installera ett batteri för att lagra. Då kan anläggningen bli ännu effektivare.

Våra duktiga montörer har lång erfarenhet och omfattande utbildning för att kunna göra en installation som du som kund kan känna dig nöjd med. Vi har en stor passion för branschen och ser alltid till att vara med i framkant när det gäller material och teknik. Vi utbildar även dig som kund och hjälper till med att följa produktionen av dina solceller i Värnamo i en app i telefonen.

Vi har redan hjälpt flera hushåll i Värnamo att ta vara på solenergin över Värnamo. Be om en kostnadsfri offert på solceller så hjälper vi dig vidare.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I VÄRNAMO

  Att installera solpaneler är en investering som är värd att göra för dig som husägare, företagare eller lantbrukare i Värnamo. När du får din första elräkning på 0 kr är det svårt att inte känna sig glad och lättad! Du har precis sparat pengar på energikostnaderna utan att negativt påverka miljön runt omkring oss som andra källor gör. Dessutom minskar vi vårt koldioxidavtryck genom att använda rena förnybara resurser som hjälper till att bevara naturliga livsmiljöer även för framtida generationer. Tack vare vår erfarenhet kan vi säkerställa en effektiv installation oavsett takmaterial eller taktyp. Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan för solpaneler i till ditt tak så är du snart en av alla miljöhjältar i Värnamo.

  NÅGRA EXEMPEL I VÄRNAMO

  Vi har gjort det enkelt att ställa om till att producera sin egen el i Värnamo. Med dig som kund i första rummet hjälper vi er genom resan till en effektiv anläggning. Det finns inga genvägar och allt från material och montering är viktiga faktorer för en bra installation.

  Här visar vi upp exempel på anläggningar vi har gjort. Om du också vill bli elproducerande i Värnamo kan du be om en kostnadsfri offert redan idag.

  VILLA VÄRNAMO

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE SKILLINGARYD

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA VAGGERYD

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA VÄRNAMO

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA VÄRNAMO

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE SKILLINGARYD

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA VAGGERYD

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA VÄRNAMO

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  SOLENERGI I VÄRNAMO

  Med höga elpriser är det fler husägare i Värnamo som väljer att investera i solenergi för att få bättre kontroll på kostnaderna.  En effektiv anläggning på taket gör inte bara avtryck på elräkningen utan minskar även hushållets koldioxidavtryck. Dagens installationer för att fånga solens energi är mycket effektiva och oavsett om man har ett tak i sydlig riktning kan investeringen betalas av på relativt kort tid. Vi hjälper er med korrekta uträkningar för att se om kalkylen går ihop för just ert hushåll, företag eller lantbruk. Vi lämnar gärna en kostnadsfri offert redan idag.

  INSTALLERA LADDBOX I VÄRNAMO

  Den senaste trenden inom bilindustrin är elbilar och det syns på Värnamos gator. Med deras ökande popularitet görs nya laddboxar tillgängliga för konsumenterna varje dag! En bidragande faktor till denna snabba utvecklingstakt kan tillskrivas stigande priser på bränsle som gör det dyrare med traditionella fossila bränslen som bensin eller diesel. En modern laddbox hjälper till att planera laddningen så att det alltid finns ström i batteriet när man behöver åka iväg. Detta är viktigt eftersom man inte kan ladda en elbil lika snabbt som man tankar en vanlig bil.

  Alla moderna laddboxar är kompatibla med alla elbilar på marknaden. Vi hjälper er att välja rätt laddbox i Värnamo för ett så bekymmersfritt billaddande.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I JÖNKÖPINGVÄRNAMO

  Vårt samarbete med takläggare i Värnamo är viktigt för oss. När vi installerar solpaneler är det viktigt för oss att bedöma taket för att se till att det klarar av våra installationer och panelernas långa livslängd. Att behöva laga ett tak med solpaneler försvårar reparationerna så då är det bättre att allt är i bra skick från början. Vi arbetar med professionella takläggare i Värnamo som kan hjälpa oss att göra en korrekt bedömning.

  Vi ställer lika höga krav på våra samarbeten som på kvalitén vi står för, allt för att du ska känna dig trygg. Hör gärna av dig så berättar vi mer.

  MÖT PONTUS I VÄRNAMO

  PONTUS WIK

  Solenergikonsult

  010-333 20 60
  0760-282 887

  info@solivo.se
  pontus@solivo.se