SOLCELLER I
NÄSSJÖ

Energin från solen som sprider sig över Nässjö är den enda energikällan som är gratis. Det är därför inte konstigt att det skrivs och pratas mycket om att investera i solenergi i Nässjö.

Energin kan omvandlas för att användas direkt, säljas eller sparas i ett solcellsbatteri. Det gör att användningsområdena är oändligt många. Vi är nyfikna och engagerade och vårt brinnande intresse för branschen och att du ska vara nöjd gör att du kan känna dig trygg. Vi håller oss uppdaterade med det senaste i branschen och ser alltid till att vi ligger i framkant. Att omvandla solenergin är inte bara gratis, den är dessutom den enda tekniken som inte påverkar klimatet på ett negativt sätt. Vi ser gärna till att du kan börja spara pengar genom att omvandla solenergin till användbar el. Många anläggningar i Nässjö är redan igång. Utbildning och app ingår alltid så att du kan följa utvecklingen för energiproduktionen. Be om en kostnadsfri offert redan idag så kan Nässjö snart bli än mer grönt.

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I NÄSSJÖ

  Att som villaägare, företag eller lantbruk i Nässjö installera solpaneler är en smart investering. Att få sin första elräkning på 0 kr är en fantastisk känsla och ett kvitto på att man minskat kostnaderna på energiräkningarna. Det är även en investering i miljön som inte påverkas negativt likt för andra energikällor, det minskar med andra ord även klimatavtrycket. Vår långa erfarenhet av takmaterial och taktyper gör att vi vet vad som fungerar bäst för att du ska få en så producerande anläggning som möjligt. Be om en snabboffert för ditt tak i Nässjö så är du snart med och bidrar positivt till klimatet.

  NÅGRA EXEMPEL KRING NÄSSJÖ

  Att ställa om till att producera sin egen el i Nässjö ska vara enkelt och smidigt. Vi har alltid kunden i fokus och till den mest effektiva solpanelsanläggningen finns det inga genvägar.

  Våra montörer är välutbildade och utför endast installationer med marknadsledande varumärken och material. Vill du också känna dig säker på att kunna utnyttja solens energi en lång tid framöver är du välkommen att be om en snabboffert redan idag.

  VILLA NÄSSJÖ

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE EKSJÖ

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA EKSJÖ

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA NÄSSJÖ

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA NÄSSJÖ

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE EKSJÖ

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA EKSJÖ

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA NÄSSJÖ

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  ANVÄND SOLENERGI I NÄSSJÖ

  De höga elpriserna som ser ut att ha kommit för att stanna har gjort att allt fler husägare, företag och lantbruk valt att ställa om till att använda solenergi. Det är ett bra sätt att minska kostnaderna och samtidigt minska koldioxidavtrycket. När vi installerar solcellerna i sydlig riktning får vi ut den mesta effekten men det är inget krav för att få en väl fungerande anläggning. Dagens anläggningar för att använda solenergi i Nässjö är effektiva och producerar el även när solen inte är riktad rakt mot solcellerna. Be om en snabboffert redan idag så gör vi en kalkyl på om det är en lönsam investering för er.

  INSTALLERA LADDBOX I NÄSSJÖ

  I samma takt som elbilar blir vanligare dyker det upp nya laddboxar på marknaden. En bidragande orsak till att utvecklingstakten går så fort nu är det rusande priset på drivmedel. Vi installerar de marknadsledande laddboxarna i Nässjö som laddar bilen smart och effektivt.

  Eftersom man inte kan ladda fullt lika snabbt som när man tanker en fossilbil behöver det planeras lite mer när man kör elbil. Av den anledningen måste laddboxen vara smart så att man aldrig står utan kraft i batteriet när man ska åka. De ledande laddboxarna i Nässjö fungerar med samtliga elbilar och ansluter man den till en app kan man tydligt visualisera och ställa in hur man vill att laddningen ska hanteras. Behoven kan se olika ut så vi hjälper alltid till att välja rätt laddbox för just er.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I NÄSSJÖ

  Att ha möjligheten att rådgöra med en takläggare i Nässjö är en trygghet för dig som kund. Innan vi påbörjar en solpanelsinstallation gör vi alltid en bedömning av taket för att se hur det mår. Anledningen till det är att våra anläggningar har en lång livslängd och vi vill undvika att ni hamnar i en sits där taket måste lagas eller bytas när solcellsanläggningen redan är på plats. Vi arbetar med professionella takläggare i Nässjö som vi har haft ett långt samarbete med. Vi tummar aldrig på kvalité och ställer lika höga krav på våra samarbeten. Det säkerställer en snygg och effektiv installation med positiva effekter för både plånbok och miljö under en lång tid.

  MÖT ELLIOT I NÄSSJÖ