SKAFFA SOLCELLER I VARBERG

Funderar du på att skaffa solceller till hemmet i Varberg? Vänd dig med förtroende till oss på Solivo. Vi har långvarig erfarenhet i branschen och kan med våra välutbildade montörer ge dig bästa möjliga hjälp. Vi projekterar helt utifrån dina förutsättningar och levererar bästa möjliga solenergianläggning just för dig. Ingenting lämnas åt slumpen och vi ser till att helheten blir så bra den bara kan. Solceller innebär stora möjligheter både för ditt eget hushålls elförbrukning och ekonomi, men även för en mer hållbar framtid. Du kommer kapa dina elräkningar samtidigt som miljön beskonas onödiga utsläpp. Det blir en win-win för både dig och klimatet. Gör som många andra och haka på solenergitåget redan idag.

Varmt välkommen att kontakta Solivo i Varberg för en kostnadsfri offert på solceller!

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I VARBERG

  Allt fler upptäcker fördelarna med solpaneler dagligen. Vi hjälper dig att få ut det allra mesta från din solenergianläggning. Det finns en del riktlinjer du bör tänka till kring hemma i Varberg innan du installerar solpaneler. För maximal effekt är det i regel bäst att installera utrustningen i sydligt läge på ett hustak. Där lyser solen flest timmar, vilket givetvis innebär högre elproduktion till ditt hem. Har du inte möjlighet till det kan du ändå vara lugn. Det finns många andra lyckade exempel på installationer i andra riktningar och på andra platser på tomten. Låt oss ta en titt och ge dig ett förslag på solpaneler i Varberg!

  VI HAR LOKALA REFERENSER

  Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att installera solpaneler och att ställa om till att producera sin egen el i Varberg. Med kunden i fokus tar vi inga genvägar till den mest effektiva anläggningen. Vi arbetar med marknadsledande varumärken och installationerna utförs av våra egna välutbildade montörer. Om man som många andra väljer att anlita oss i Varberg kan man vara trygg med att solcellerna kommer leverera ren solenergi i många år framöver.

  VILLA VARBERG

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE TRÖNNINGE

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA BRUNNSBERG

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA APELVIKEN

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA VARBERG

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE TRÖNNINGE

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA BRUNNSBERG

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA APELVIKEN

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIV SOLENERGI I VARBERG

  Dagens solceller är effektivare än någonsin. Det går att utvinna mer el än någonsin tidigare och du kan dessutom spara din el i batterier till ett senare till fälle. Överbliven el kan även säljas tillbaka till elnätet och ge dig en inkomst på din skapade el. Våra solceller är från ledande varumärken och väl ansedda på marknaden. Vi berättar gärna mer i detalj om våra produkter och vad du som kund kan förvänta dig att få ut.

  LADDBOX TILL ELBILEN I VARBERG

  Elbilar blir mer och mer populära och det höga priset på fossilt drivmedel har skyndat på processen att byta till en ren elbil. Det är därför ingen överraskning att man även vill ha den bästa laddboxen i Varberg för att ladda bilen. En elbil kräver lite mer planering eftersom man inte kan tanka bilen på samma sätt som man gör med en bil med fossilt bränsle. Då behöver man en laddbox som är smart och ser till att bilen alltid har rätt laddningsnivå när man ska åka i väg. Vi installerar marknadens mest populära laddboxar som också kan integreras med solenergianläggningen. Laddboxarna i Varberg som är mest populära är kompatibla med alla elbilar på marknaden och ansluts till en app för tydlig visualisering av laddningen. Solivo hjälper er att välja rätt laddbox för era behov.

  SAMARBETEN

  ANLITA TAKLÄGGARE I VARBERG

  Att installera solceller på taket förutsätter att ditt hustak är stabilt och utan skador. Vi rekommenderar därför att i samband med installation inspektera takets kondition och utföra eventuella reparationer innan solenergianläggningen placeras. För att underlätta detta för våra kunder samarbetar vi med takläggare i Varberg och kan erbjuda en helhetslösning. Det minsta du kan göra är att låta taket inspekteras ordentligt i förväg, för att slippa eventuella dyra överraskningar senare. Vill du veta mer om vår takläggare i Varberg? Hör av dig!

  MÖT PONTUS OCH ELLIOT I VARBERG

  PONTUS WIK

  Solenergikonsult

  ELLIOT WIK

  Solenergikonsult