SOLCELLER I KUNGSBACKA

Går du i tankar kring att installera solceller hemma i Kungsbacka? Vi på Solivo står redo för att hjälpa dig. I vårt stall har vi erfarna och kunniga montörer utbildade i det allra senaste inom branschen. När du jobbar med oss får du ett nära och ärligt samarbete från projektering till fullbordat arbete. Vi utbildar dig i hur det fungerar och introducerar dig för en mobilapp där du kan följa din elproduktion i realtid.

Gör som många andra i Kungsbacka och installera solceller. Det finns många anledningar till att det är en god investering. Du gör en insats för miljön, samtidigt som du också på ett konkret sätt tar kontroll över dina energikostnader. Gör dig själv oberoende av elnätet och spara stora pengar på elräkningen varje månad. Att installera solceller skapar du långsiktiga förutsättningar för en hållbar elproduktion.

Vill du veta mer om hur det fungerar och hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta oss gärna för en gratis offert formad efter dina förutsättningar. Vi hörs!

BESTÄLL FRI OFFERT  Vad vill du ha hjälp med?


  SOLPANELER I KUNGSBACKA

  Att installera solpaneler är alltså en god investering av många skäl. Men för att det ska fungera så bra det bara kan behöver planeringen göras ordentligt. Våra kunniga montörer vet mycket väl att varje fastighet eller tomt har särskilda behov, därför är det av högsta vikt för oss att just din installation görs rätt. I regel brukar solpanelerna monteras på ett hustak i söderläge, då det råder flest soltimmar i den riktningen. Skulle det inte vara möjligt hittar vi andra lösningar där största möjliga exponering från solen går att uppnå. Med dagens moderna solceller går det att skapa mycket el i alla riktningar.

  Vi tar varje projekt på största allvar och du kan vara säker på att allt görs rätt till. Låt oss hjälpa dig med solpaneler i Kungsbacka, varmt välkommen att kontakta oss.

  REFERENSER FRÅN NÄROMRÅDET

  Vi på Solivo arbetar dagligen i stora delar av södra Sverige och har ett gott rykte. Våra medarbetare har stor erfarenhet av solenergi och vet vad som gäller. Vill du veta mer om våra utförda projekt i Kungsbacka med omnejd och ta del av referenser? Hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi arbetar.

  VILLA KUNGSBACKA

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE KUNGSBACKA

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA VARLA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA HAMMERÖ

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  VILLA KUNGSBACKA

  24 st solcellspaneler
  Producerar 7900kWh per år

  VILLAÄGARE KUNGSBACKA

  31st solcellspaneler
  Producerar ca 9 500kWh per år

  VILLA VARLA

  36st solcellspaneler
  Producerar ca 11 000kWh per år

  VILLA HAMMERÖ

  50 st solcellspaneler
  Producerar 17 000kWh per år

  EFFEKTIVA SOLCELLER I KUNGSBACKA

  I takt med att vi ser ut att behöva acceptera de högre elpriserna är det fler och fler fastighetsägare som drar nytta av solenergin för att minska sina kostnader. Solceller är ett utmärkt sätt att spara pengar på elräkningen och de är dessutom bra för miljön och minskar hushållets koldioxidavtryck. Solceller är som mest effektiva när de är vinklade och riktade i sydlig riktning men har du inte ett hustak i rätt riktning ska du inte vifta bort solen som energikälla. Solcellerna vi använder i Kungsbacka är effektiva och vi hjälper dig att räkna på om det är ett bra alternativ för dig. Be om en kostnadsfri offert redan idag.

  LADDBOX TILL ELBILEN SNABBT OCH LOKALT I KUNGSBACKA

  Elbilar blir mer och mer populära och det höga priset på fossilt drivmedel har skyndat på processen att byta till en ren elbil. Det är därför ingen överraskning att man även vill ha den bästa laddboxen i Kungsbacka för att ladda bilen. En elbil kräver lite mer planering eftersom man inte kan tanka bilen på samma sätt som man gör med en bil med fossilt bränsle. Då behöver man en laddbox som är smart och ser till att bilen alltid har rätt laddningsnivå när man ska åka i väg. Vi installerar marknadens mest populära laddboxar som också kan integreras med solenergianläggningen. Laddboxarna i Kungsbacka som är mest populära är kompatibla med alla elbilar på marknaden och ansluts till en app för tydlig visualisering av laddningen. Solivo hjälper er att välja rätt laddbox för era behov.

  SAMARBETEN

  TAKLÄGGARE I KUNGSBACKA

  När vi installerar solpaneler tittar vi även på taket för att göra en bedömning om hur taket mår. Det gör vi genom ett nära samarbete med takläggare i Kungsbacka. Solpanelerna har lång livslängd och för att inte riskera att man behöver ta ner panelerna för att lägga nytt tak kan det vara smart att byta taket innan vi gör vår solpanelsinstallation. Takläggarna i Kungsbacka vi arbetar med har bra kunskap och erfarenhet av vårt arbete. Det säkerställer att installationen av solpanelerna blir säker, effektiv och kan försörja hushållet med energi under lång tid.

  MÖT PONTUS OCH ELLIOT I KUNGSBACKA

  PONTUS WIK

  Solenergikonsult

  ELLIOT WIK

  Solenergikonsult